Ειδήσεις

Εγγραφές νηπίων για τη νέα σχολική χρονιά 2023-2024 στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κιλελέρ


Η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κιλελέρ ανακοινώνει ότι θα προβεί σε εγγραφές νηπίων για τη νέα σχολική χρονιά 2023-2024 στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Κιλελέρ. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2023 και θα ολοκληρωθούν την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023.

Οι αιτήσεις θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα του Δήμου Κιλελέρhttps://kileler.gov.gr/, συμπληρώνοντας την φόρμα της αίτησης και αποστέλλοντάς την πατώντας το κουμπί «αποστολή».

Στις αιτήσεις θα πρέπει να αναγράφεται ευκρινώς το τηλέφωνο επικοινωνίας του γονέα.Με τη συγκέντρωση των υπολοίπωναπαιτούμενων δικαιολογητικών (Δικαιολογητικά 2-8) οι γονείς οφείλουν νατα παραδώσουν έως και την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023στους υπεύθυνους των Παιδικών σταθμών Νίκαιας και Πλατυκάμπου.

Δικαίωμα εγγραφής στους Παιδικούς Σταθμούς έχουν τα παιδιά που έχουν συμπληρώσει τα 2,5 έτη της ηλικίας τους τον Σεπτέμβριο του 2023, συγκεκριμένα παιδιά που είναι γεννημένα από 1 Ιανουαρίου 2020έως και 28 Φεβρουαρίου του 2021.

 

Απαραίτητα δικαιολογητικά εγγραφής είναι:

 

  • Αίτηση γονέα στο https://paidikoikileler.wordpress.com/
  • Βεβαίωση παιδιάτρου για τη καλή υγεία, σωματική, πνευματική, ψυχική αρτιμέλεια, και εμβολιασμούς του παιδιού(ηλεκτρονικά στο https://paidikoikileler.wordpress.com/ )
  • Δήλωση Ν.1599/1986, για την ώρα προσέλευσης ή αποχώρησης του παιδιού( ηλεκτρονικά στο https://paidikoikileler.wordpress.com/ )
  • Το τελευταίο αντίγραφο (Ε 1) της φορολογικής δήλωσης και εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας.
  • Βεβαίωση εργασίας και των δύο γονέων.
  • Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή κάρτα ανεργίας σε ισχύ του γονέα ή των γονέων που είναι άνεργοι.
  • Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων εκτός των προηγούμενων δικαιολογητικών απαραίτητη προϋπόθεση είναι η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.
  • Για τις επανεγγραφές των νηπίων που είναι ήδη εγγεγραμμένα στον παιδικό σταθμό, οι γονείς παρακαλούνται να προσκομίσουν όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά.

Τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στα γραφεία των Παιδικών Σταθμών τις ώρες 8.30π.μ. -13.30μ.μ. Για οποιαδήποτε πληροφορία οι γονείς θα ενημερώνονται με ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Δήμου Κιλελέρhttps://kileler.gov.gr/ .

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα

  • Παιδικός Σταθμός Νίκαιας 2410922111
  • Παιδικός Σταθμός Πλατυκάμπου 2410972511

 

Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής

Αχιλλέας Χατζούλης

Προηγούμενο άρθρο Ημερίδα για προγράμματα που αφορούν στις ευάλωτες ομάδες
Επόμενο άρθρο Ρένα Καραλαριώτου στο ΤΕΕ ΚΔΘ: Η ανάπτυξη του νομού Λάρισας είναι στο “χέρι” των μηχανικών