Ειδήσεις

Τη Λάρισα επισκέφτηκε πρόσφατα τετραμελής αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού


Τη Λάρισα επισκέφτηκε πρόσφατα τετραμελής αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λεμεσού (Σ.Υ.Λ.). Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που έχουν υπογράψει από το 2017 το Συμβούλιο Υδατοπρομήθειας Λεμεσού με τη ΔΕΥΑΛ και το οποίο ανανεώθηκε το 2022.

Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΛΑ, συζητήθηκαν οι εξελίξεις που αφορούν τις επιχειρήσεις νερού σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και ζητήματα εξοικονόμησης ενέργειας, εγκατάστασης Α.Π.Ε και νέων τεχνολογιών καταμέτρησης  με «έξυπνους» ψηφιακούς μετρητές, για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές και για τον περιορισμό των απωλειών νερού.

Η αντιπροσωπεία επισκέφθηκε στη συνέχεια το Δήμαρχο Λαρισαίων και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΛ  κ. Απόστολο Καλογιάννηστο Δημαρχείο όπου συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση ενώ έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Στην αντιπροσωπεία του Σ.Υ.Λ. συμμετείχαν τα μέλη του Δ.Σ. και Δημοτικοί Σύμβουλοι Λεμεσού  κ. Μιχάλης Σωκράτους και Μιχάλης Φελλάς, το μέλος Δ.Σ. του Σ.Υ.Λ. και  Δήμαρχος Αγίου Αθανασίου Λεμεσού κ. Μαρίνος Κυριάκου και ο Γενικός Διευθυντής του ΣΥΛ κ. Σωκράτης Μεταξάς. Από τη ΔΕΥΑΛ συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Μαβίδης και ο Γενικός Διευθυντής κ. Δημήτρης Σαββοργινάκης

Προηγούμενο άρθρο Εκπαιδευτική ημερίδα για θέματα ψυχικής υγείας
Επόμενο άρθρο Σύλληψη δύο ημεδαπών φυγόποινων, άνδρα και γυναίκας