Ειδήσεις

Τελέστηκαν τα εγκαίνια του 1ου Βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου Τεμπών στο Μακρυχώρι


Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν ο Αγιασμός και τα Εγκαίνια του νέου και πρώτου Βρεφονηπιακού σταθμού του Δήμου Τεμπών στο Μακρυχώρι, τα οποία τέλεσαν ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, Αντιδήμαρχοι,  δημοτικοί σύμβουλοι,  Αντιπεριφερειάρχες Περιφέρειας Θεσσαλίας, η Πρόεδρος της Κοινότητας Μακρυχωρίου, η Προισταμένη Κοινωνικής Υπηρεσίας και οι υπάλληλοι του βρεφονηπιακού σταθμού, την Τρίτη 2 Μαίου 2023 παρουσία γονέων και κόσμου που κατέκλυσαν τον αύλειο χώρο του  σταθμού.
Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου π. Πορφύριος.
Χαιρετίζοντας την εκδήλωση ο Δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης, αφού ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό για την ιδιαίτερη ευαισθησία που δείχνει για το Δήμο Τεμπών και για την προσπάθειά του να χορηγήσει όσα περισσότερα voucher στο Δήμο μας.
Ο Δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους τόνισε πως:
“Με το να εγκαινιάζουμε ένα νέο εκπαιδευτικό ίδρυμα, σύγχρονο πραγματικό στολίδι του Δήμου μας με ασφαλείς και σωστές προδιαγραφές για τα παιδιά και αισθανόμαστε όχι μόνο ικανοποίηση, αλλά και ιδιαίτερη χαρά, γιατί συντελεί στην ανάπτυξη της παιδείας του τόπου, αλλά και στην ανάπτυξη του γνωσιακού περιεχομένου των παιδιών και της μαθητικής νεολαίας.
Εγκαινιάζοντας ένα τέτοιο σταθμό στον τόπο μας, συμβάλλουμε στη διανοητική, σωματική, κοινωνική και αρμονική ανάπτυξη των παιδιών, ώστε να γίνουν χρήσιμοι πολίτες στην κοινωνία και να δημιουργήσουμε μία νέα καλύτερη κοινωνία. Ευχαριστώ θερμά την Προισταμένη της Κοινωνικής Προστασίας κα. Πανωραία Τσικλητάρη, τους υπαλλήλους του Παιδικού Σταθμού και ιδιαίτερα την εκπαιδευτικό κα. Παναγιώτα Παπαγιώτα.”
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την κοπή της κορδέλας και έπειτα ακολούθησε ξενάγηση στο χώρο, ενώ μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά, τα οποία φιλοτέχνησαν με φροντίδα και αγάπη οι παιδαγωγοί του Σταθμού.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Βασίλειος Πινακάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Λιούπας, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Νίκος Μητσογιάννης, Βασίλειος Σίμος, Γιώργος Νικολάου, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αθανάσιος Καραναστάσης, η Πρόεδρος της Κοινότητας Μακρυχωρίου κα. Άννα Καραπάνου-Μαγαλιού, εκπρόσωποι τοπικών φορέων, γονείς των παιδιών και πλήθος κόσμου.
Προηγούμενο άρθρο Στο Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Παναγιώτης Νταής
Επόμενο άρθρο Εκπαιδευτική ημερίδα για θέματα ψυχικής υγείας