Ειδήσεις

Με τη διοίκηση του Συλλόγου της Λάρισας συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Παν. Νταής


«Όταν μια κυβέρνηση αδιαφορεί παντελώς για τις ολέθριες συνέπειες του δημογραφικού προβλήματος, τότε είναι περίπου σίγουρο ότι τα θύματα είναι οι οικογένειες που προσπαθούν μόνες». Αυτό δήλωσε ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παναγιώτης Νταής στη διάρκεια της συνάντησης του με τη διοίκηση του Συλλόγου Τριτέκνων Λάρισας.

Ο Π. Νταής τόνισε ότι στην θητεία του ως Αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Λαρισαίων,  είχε την τιμή και χαρά να εισηγηθεί τις μειώσεις στα δημοτικά τέλη και το νερό για τους τρίτεκνους, με τους οποίους όλα αυτά τα χρόνια είχαν μια άριστη συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί. Ανέφερε επίσης ότι οι τρίτεκνοι είναι τα πραγματικά θύματα της αδιαφορίας της κυβέρνησης για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες που προσπαθούν μόνες να δώσουν μια άλλη προοπτική στη χώρα. «Το δημογραφικό πρόβλημα δεν αντιμετωπίζεται με επιδόματα και ελεημοσύνες. Η αντιμετώπιση του πρέπει να είναι αντικείμενο ενός μακρόπνοου σχεδιασμού, με συγκεκριμένες δράσεις, ώστε τα νέα ζευγάρια να βλέπουν τη δημιουργία οικογένειας ως χαρά κι όχι ως κίνδυνο» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νταής

Ειδικότερα για το νομό Λάρισας ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι ο τοπικός σύλλογος είναι από τους πιο δραστήριους στην Ελλάδα, έχοντας μακρά ιστορία προσφοράς. «Δυστυχώς όμως, τόσο ο τοπικός σύλλογος, όσο και όλοι οι αντίστοιχοι σύλλογοι στη χώρα μιλούν σε ώτα μη ακουόντων» είπε και δεσμεύτηκε πως θα διατηρήσει τακτική επαφή με το σύλλογο σε μια προσπάθεια να αναγνωριστεί το δημογραφικό πρόβλημα ως το κυρίαρχο της χώρας για τις επόμενες δεκαετίες.

Προηγούμενο άρθρο Πρόγραμμα διαχείρισης κρίσεων στα σχολεία
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Η αλληλεγγύη προϋπόθεση για την κοινωνική συνοχή