Ειδήσεις

Μάξιμος: Με την ψήφο μας να αποτρέψουμε “τερατογενέσεις”


«Μην πάρετε αψήφιστα την ψήφο της 21ης Μαΐου γιατί μπορεί να προκύψουν “τερατογενέσεις”. Όπως είπε κι ο πρωθυπουργός, ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ μπορεί να σου προκύψει κυβέρνηση Τσίπρα-Βαρουφάκη». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά τις επισκέψεις του σε χωριά της επαρχίας Ελασσόνας.

Ο Θεσσαλός πολιτικός που επισκέφθηκε το Παλαιόκαστρο, τη Μάγουλα, το Αμούρι, τον Ευαγγελισμό και, αργά το βράδυ, το Δομένικο, υποστήριξε ότι στον πρωτογενή τομέα τα χρήματα που δόθηκαν αυτή την τετραετία δεν έχουν προηγούμενο. Τόσο από τον ΕΛΓΑ, όσο κι από κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο. Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ενημέρωσε τους αμυγδαλοπαραγωγούς για τις ενέργειες στις οποίες έχει προβεί προς το Μέγαρο Μαξίμου, έτσι ώστε να διορθωθεί το λάθος με το deminimis, που περιορίστηκε σε 3 κοινότητες της Μαγνησίας. Όπως είπε αναγκαία συνθήκη για να μπορούμε να στηρίζουμε τον κόσμο της αγροτιάς και της κτηνοτροφίας είναι η ανάπτυξη της οικονομίας που προϋποθέτει την πολιτική σταθερότητα.

Ο κυβερνητικός βουλευτής επισήμανε επίσης στις συζητήσεις που είχε με τους πολίτες των χωριών των Ελασσόνας ότι «τα όσα εξωφρενικά ακούγονται τις τελευταίες ημέρες εκ μέρους του κ. Βαρουφάκη και του κόμματός του, σχετικά με το κλείσιμο των τραπεζών και την κυκλοφορία της “Δήμητρας” στη θέση του ευρώ, μας υπενθυμίζουν από το τι γλυτώσαμε το 2015. Ταυτόχρονα, όμως, μας προειδοποιούν για το τι μπορεί να συμβεί την επομένη των εκλογών, αν οι πολίτες με τη ψήφο τους δεν φράξουν τον δρόμο σε αυτούς τους τυχοδιωκτισμούς. Διότι, ο κ. Τσίπας συνεχίζει να κρατά ανοικτή την αγκαλιά του στον παλαιό του συνεργάτη και υπουργό Οικονομικών, ώστε να επιχειρήσουν μια νέα περιπέτεια με θύμα την χώρα. Το σενάριο αυτό, που παραπέμπει μάλλον σε “θρίλερ”, κανείς σώφρων πολίτης δεν επιθυμεί να το ξαναζήσει. Ειδικά τώρα που μετά από τόσες δοκιμασίες όλων αυτών των ετών, μετά την εκδήλωση της κρίσης, η χώρα φαίνεται να έχει βρει τον δρόμο της, η οικονομία μας να βρίσκεται σε ανοδική τροχιά ανάπτυξης, η ανεργία να μειώνεται, η κανονικότητα να έχει επιστρέψει, η εικόνα της Ελλάδας στον διεθνή χώρο να έχει αποκατασταθεί. Σε αυτό το κομβικό σημείο για το αύριο της χώρας και των πολιτών μας ψηφίζουμε σιγουριά, βεβαιότητα, σταθερότητα, σοβαρότητα, ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία».

Προηγούμενο άρθρο Π. Νταής: Μαγική βραδιά με τη Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας
Επόμενο άρθρο Εμποροϋπάλληλοι Λάρισας: Όλοι στην απεργιακή συγκέντρωση την 1η Μάη