Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου σε γιατρούς και νοσηλευτές του νοσοκομείου: Κοσμεί το δημόσιο σύστημα Υγείας το ΓΝΛ


«Στους γιατρούς, τη διοίκηση και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου οι πολίτες της Λάρισας αναγνωρίζουν την αξιοσύνη και την ανιδιοτελή προσφορά προς τους συνανθρώπους μας. Το ΓΝΛ αποτελεί πρότυπο λειτουργίας, το ζήσαμε όλοι μας στη διάρκεια της πανδημίας, το ζήσαμε όλοι μας στην τραγωδία των Τεμπών», σημείωσε η υποψήφια βουλευτής Ν. Λάρισας της ΝΔ, κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Η Λαρισαία πολιτικός πραγματοποίησε επίσκεψη στο ΓΝΛ, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τη διοίκηση,τους γιατρούς, τις νοσηλεύτριες και νοσηλευτές του νοσοκομείου, να ενημερωθεί για τις δράσεις, τα ζητήματα που τους απασχολούν, αλλά και για να τους συγχαρεί για το έργο τους.

Την κ. Καραλαριώτου υποδέχθηκαν ο διοικητής του νοσοκομείου, ΓρηγόρηςΒλαχάκης, ο διευθυντής ΜΕΘ, ΑπόστολοςΚομνός, ο αντιπρόεδρος, ΑθανάσιοςΟλύμπιος, το μέλος Δ.Σ. ΚατερίναΣακελλαρίου, η διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, ΒασιλικήΖήση, η πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, ΈφηΧύτα, η πρόεδρος της ΔΑΚΕ (ΓΝΛ), ΕυρυδίκηΓούλα, γιατροί, νοσηλευτές και εργαζόμενοι. Στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, η κ.Καραλαριώτου ενημερώθηκε αναλυτικά για τις δράσεις, πρωτοβουλίες και έργα που έχουν πραγματοποιηθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη στο νοσοκομείο.

«Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον διοικητή, κ.Γρηγόρη Βλαχάκη και στα μέλη της διοίκησης, καθώς και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό για το έργο τους, για την ψυχή και τις δυνάμεις που βάζουν ώστε το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας να είναι ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της χώρας. Με τα έργα που έχουν δρομολογηθεί, τη νέα πτέρυγα, την ενεργειακή αναβάθμιση, τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και ψηφιακές υπηρεσίες, αλλά και τις παρεμβάσεις που πρόκειται να γίνουν για τα ΤΕΠ, αλλά και την ενίσχυση του προσωπικού, το ΓΝΛ προχωρά ένα βήμα ακόμη παραπέρα, για να προσφέρει καλύτερες υπηρεσίες προς τους πολίτες», τόνισε η κ.Καραλαριώτου. Στη συνέχεια, η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, επισκέφθηκε Τμήματα και Κλινικές του ΓΝΛ.

«Είστε οι άνθρωποι που δίνουν καθημερινές μάχες για να σώσουν ζωές, είστε εκείνοι που στηρίζουν την κοινωνία και το δημόσιο σύστημα υγείας. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει θέσει ως βασικό πυλώνα προτεραιότητας τη δωρεάν δημόσια υγεία που αξίζει να έχουμε οι πολίτες. Στη χώρα μας εφαρμόζονται κοινωνικές πολιτικές, όπως οιδράσεις δωρεάν προληπτικών εξετάσεων και φροντίδας υγείας για την πρόληψη και αντιμετώπιση των χρόνιων νοσημάτων. Επόμενα βήματα είναι οι δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για όλα τα βασικά νοσήματα και η μεγάλη έμφαση στην πρωτοβάθμια φροντίδα, μαζί με την πρόσληψη 10.000 νοσηλευτών -αυτό είναι το μεγάλο στοίχημα της επόμενης τετραετίας, για την κυβέρνηση της ΝΔ και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις το έργο σας, ήμουν και θα είμαι πάντα δίπλα σας στη μάχη για το δωρεάν δημόσιο σύστημα Υγείας που αξίζει σε όλους τους πολίτες», υπογράμμισε η Λαρισαία πολιτικός.

 

Προηγούμενο άρθρο Η Άννα Βαγενά στο αγροτικό συλλαλητήριο στην Αγιά
Επόμενο άρθρο Εκπαίδευση 300 πολιτών στη Λάρισα για τη χρήση απινιδωτή