Ειδήσεις

Αναγνώριση Χρήστου Κέλλα σε Δένδρα – Πλατανούλια, για την προσφορά του στην ενίσχυση των παραγωγών


«Η σημερινή μας αθρόα παρουσία στο πλευρό του Χρήστου Κέλλα, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς και συμβολής του στη στήριξη του αγροτικού εισοδήματος, αλλά και της διαχρονικής συνεργασίας που έχουμε αναπτύξει, η οποία έφερε πολλά και θετικά αποτελέσματα για τους παραγωγούς και τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εκλογές στις 21 Μαΐου, την οποία θεωρούμε δεδομένη, για να συνεχίσει να ακούγεται η φωνή μας, καθαρά και δυναμικά».

Με αυτά τα λόγια, καλωσόρισε τον αν. Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ βουλευτή Ν. Λάρισας Χρήστο Κέλλα, στα Δένδρα Τυρνάβου, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού «Γαία Φρουίτ», Χρήστος Τασούλας.

Ο Τυρναβίτης συνεταιριστής, αλλά και οι παριστάμενοι παραγωγοί, αναφέρθηκαν στη συμβολή του Λαρισαίου πολιτικού στην οικονομική στήριξη των παραγωγών αχλαδιών, ροδάκινων, βερίκοκων, νεκταρινιών, αλλά και των οινοποιήσιμων σταφυλιών, τα οποία εξασφάλισαν οικονομική ενίσχυση, μετά και από πρόταση του Χρήστου Κέλλα, λόγω ένταξης της επαρχίας στις σεισμόπληκτες περιοχές».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Κέλλας, εμφανώς συγκινημένος από την ένθερμη υποδοχή, τόσο των κατοίκων των Δέντρων, όσο και των Πλατανουλίων, που επισκέφτηκε στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους κατοίκους για τη διαχρονική εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του και δεσμεύτηκε να συνεχίσει με την ίδια αγωνιστική διάθεση και δυναμική, την εκπροσώπησή τους στη νέα Βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές στις 21 Μαΐου.

Υπενθύμισε δε, την κρισιμότητα των επικείμενων εκλογών, τονίζοντας ότι “η χώρα δεν έχει περιθώρια για νέους πειραματισμούς ή για «κυβερνήσεις ηττημένων», πόσο μάλιστα όταν ανάλογες εμπειρίες του πρόσφατου παρελθόντος, παραμένουν νωπές και πικρές για τον ελληνικό λαό. Ο κ. Τσίπρας λέει πως έμαθε από τα λάθη του, αλλά ο τρόπος που πολιτεύεται στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο, με ακατάσχετη παροχολογία και ψέματα, αποδεικνύει ότι παραμένει αδιόρθωτος. Την Κυριακή ψηφίζουμε αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό. Μαζί συνεχίζουμε με σιγουριά για το αύριο”, κατέληξε στον χαιρετισμό του, ο γιατρός.

Στην επίσκεψη του Χρήστου Κέλλα σε Δένδρα και Πλατανούλια, παρέστησαν, ο Δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκκουρας, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λάσκος Μανδηλάς, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργος Σακούτσιος, ο πρόεδρος της ΤΚ Δένδρων Δημήτρης Ρίζος, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου Βασίλης Μάικος και το μέλος Κώστας Κόκκινος.

Προηγούμενο άρθρο Αντιπλημμυρικά έργα της Περιφέρειας Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Πολύτιμο το φιλανθρωπικό και πνευματικό έργο της Εκκλησίας