Ειδήσεις

Ο Καθηγητής Αλέξανδρος Παπαχατζής: για την διπλή γιορτή του Αγίου Γεωργίου και του Αποστόλου Θωμά


Ο υποψήφιος Βουλευτής Λάρισας της «Ελληνικής Λύσης – Κυριάκος Βελόπουλος», Καθηγητής Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Αλέξανδρος Παπαχατζής, παραβρέθηκε παραμονή του Αγ. Γεωργίου στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου στο Μακρυχώρι, όπου τελέστηκε πανηγυρικός εσπερινός και στη συνέχεια ακολούθησαν εκδηλώσεις.

Ο κ. Καθηγητής κατόπιν, παρακολούθησε τον εσπερινό και στον Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Λάρισας στην συμβολή της οδού Βόλου με την παλαιά Εθνική.

Ενώ σήμερα, Κυριακή του Θωμά, ο Καθηγητής Αλέξανδρος Παπαχατζής, παραβρέθηκε στη Νίκαια του Δήμου Κιλελέρ, πολιούχου της κωμόπολης, ανήμερα της εορτής του Αγίου Γεωργίου του Μεγαλομάρτυρα και Τροπαιοφόρου, με σκοπό να τιμήσει τον πολιούχο της.

Από τη Νίκαια ο υποψήφιος Βουλευτής δήλωσε:

«Γιορτάσαμε σήμερα μέσα σε αναστάσιμο κλίμα την Διπλή γιορτή του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, αλλά και του Αγίου Αποστόλου Θωμά.

Προσωπικά σέβομαι το δικαίωμα στην ανεξιθρησκεία του κάθε Έλληνα. Σήμερα όμως εύχομαι, ο καλλίνικος στρατηλάτης του Ουράνιου Βασιλέως, ο Μεγαλομάρτυς Άγιος Γεώργιος, προστάτης του πεζικού μας και λαμπρό παράδειγμα της Ορθόδοξης πίστης (της επίσημης θρησκείας της χώρας μας βάσει του Συντάγματος), να οδηγήσει τους απανταχού Χριστιανούς Έλληνες, να ψηφίσουν το κόμμα που πραγματικά σέβεται και τιμά χωρίς ακρότητες, την θρησκεία και την πατρίδα.

Κι αυτό το κόμμα είναι η «Ελληνική Λύση – Κυριάκος Βελόπουλος».

Καθηγητής Αλέξανδρος Παπαχατζής, υποψήφιος Βουλευτής Ν. Λάρισας»

Προηγούμενο άρθρο Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας για την Εργατική Πρωτομαγιά
Επόμενο άρθρο Εικαστική Έκθεση με συμμετοχή Καλλιτεχνών του Νομού Λάρισας