Ειδήσεις

Θανάσης Νασιακόπουλος: Ευχές στους συνδημότες μου και σε όλον τον κόσμο για τη γιορτή του Πάσχα


Ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος, επισκέφθηκε τοπικές κοινότητες του Δήμου, συνοδευόμενος από αντιδημάρχους, και αντάλλαξε ευχές για τις Άγιες μέρες του Πάσχα με τους κατοίκους. Ευχήθηκε  στους συνδημότες του αλλά και όλον τον κόσμο, «Καλό Πάσχα» και να περάσουν τις Άγιες Μέρες  με αγάπη, υγεία και αισιοδοξία! «Η Ανάσταση του Κυρίου να δείξει το δρόμο της Ειρήνης και της Θείας φώτισης» τόνισε.

Ταυτόχρονα είχε την ευκαιρία να τους ενημερώσει για την εξέλιξη των έργων που πραγματοποιούνται ή που αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα όπως αυτό της αγροτικής οδοποιίας το οποίο θα ασφαλτοστρώσει και θα χαλικοστρώσει 385 χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων σε όλη την επικράτεια του Δήμου.

Παράλληλα ο Θανάσης Νασιακόπουλος διαπίστωσε την ευπρεπέστατη εικόνα των χωριών. Ο καλλωπισμός των τοπικών κοινοτήτων είναι η καθημερινή μας μέριμνα ανέφερε ο Δήμαρχος. Και επί τη ευκαιρία εξέφρασε ευχαριστίες για το έργο που επιτέλεσαν, στην Αντιδημαρχίαπρασίνου και Καθαριότητας, στους Αντιδημάρχους, στους Δημοτικούς Συμβούλους, στους Προέδρους και στα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων των Κοινοτήτων. Ιδιαίτερα στους υπαλλήλους πρασίνου και καθαριότητας του Δήμου οι οποίοι/ες υπερβάλλανε εαυτούς για να έχουν τα χωριά σε άριστη κατάσταση ενόψει των εορτών του Πάσχα.

 

Προηγούμενο άρθρο Στον Πυργετό βρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Αναγκαία η ανανέωση προσωπικού και στόλου στο ΕΚΑΒ