Ειδήσεις

Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό με ισχυρό ΚΚΕ


Στα πλαίσια της πλατιάς πολιτικής εξόρμησης της Κ.Ο. Λάρισας του ΚΚΕ, με στόχο την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, μπροστά στις εκλογές   και  στα ψευτοδιλήμματα και τους εκβιασμούς που θα ενταθούν πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης 11/4/2023   σύσκεψη της ΚΟΒ  Νεάπολης στο ΚΑΠΗ στο Λιβαδάκι .

Στην σύσκεψη   η Μαρία Μπαρμπούτη  υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ τόνισε, ότι το δίλημμα των επερχόμενων εκλογών είναι ή ισχυρό ΚΚΕ ή ισχυρή η επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι ένα πιο δυνατό ΚΚΕ, και στην κάλπη, αποτελεί εγγύηση ότι ο λαός θα παλεύει από καλύτερες θέσεις την επόμενη μέρα!

Ανέλυσε τις θέσεις του Κόμματος για μια σειρά ζητήματα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «το ΚΚΕ αποκαλύπτει στους εργαζομένους ότι η καπιταλιστική ανάπτυξη και η αστική εξουσία δεν μπορούν να συγκεραστούν με την ευημερία του λαού, επειδή η κερδοφορία του κεφαλαίου προϋποθέτει την μεγιστοποίηση της εκμετάλλευσης των εργαζομένων».

Σημείωσε ακόμα ότι , όλες οι κυβερνήσεις προώθησαν αντιλαϊκές πολιτικές προστατεύοντας τα κέρδη των μεγάλων επιχειρήσεων και των μονοπωλιακών ομίλων, για αυτό και  η υποχρηματοδότηση και απαξίωση  στην  Υγείας την παιδεία την πρόνοια την προστασία της ανθρώπινης ζωής όπως αυτό αποδείχθηκε με το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη.   Αυτήν την πολιτική  θα συνεχίσει όποιος κι αν αναδειχτεί κυβέρνηση από τις επόμενες εκλογές, γιατί αυτό επιβάλλουν οι ζωτικές ανάγκες του κεφαλαίου, σε βάρος των αναγκών του λαού.

Τόνισε ότι εμπόδια σ’ αυτήν την επικίνδυνη πολιτική, μπορεί να βάλει μόνο ο λαός με την οργανωμένη πάλη του και με ένα πιο δυνατό ΚΚΕ!  Γιατί μόνο το ΚΚΕ συγκρούεται με τη στρατηγική της ΕΕ με την πολιτική της «δημοσιονομικής σταθερότητας». Γιατί το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά και διεκδικεί με βάση τη λαϊκή ευημερία και όχι της κερδοφορία μιας χούφτας ομίλων. Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό με ισχυρό ΚΚΕ.

 

Προηγούμενο άρθρο Προσφορά πασχαλινών δώρων στο γηροκομείο Παναγία Αρμενιώτισσα
Επόμενο άρθρο Γιώργος Λαμπρούλης: Οι προνοιακές δομές πρέπει να είναι στην ευθύνη του κράτους