Ειδήσεις

Με επιτυχία το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα Marketing και Επικοινωνία


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2023 το διαδικτυακό σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, με Θέμα: «Marketing & Επικοινωνία».

Πρόκειται για το δεύτερο σεμινάριο του κύκλου εκπαιδευτικών προγραμμάτων που υλοποιεί ο Σύνδεσμος, με σκοπό να εξοικειώσει τους συμμετέχοντες με τον νέο ψηφιακό κόσμο και τους τρόπους επικοινωνίας.

Τον Μάϊο ο κύκλος θα κλείσει με το τρίτο σεμινάριο που αφορά στη «Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & Διαχείριση Αλλαγών».

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου «Marketing & Επικοινωνία», έδωσε έμφαση στην ανάπτυξη προσωπικών ικανοτήτων και στο να απαντήσει τα παρακάτω ερωτήματα:

  • Γιατί πρέπει να είμαστε online
  • Πού πρέπει να έχουμε παρουσία
  • Τι είδους εργαλεία χρειαζόμαστε για μια αποτελεσματική παρουσία στο Διαδίκτυο

Μεταξύ των ενοτήτων που αναπτύχθηκαν ήταν:

✓Βασική αντίληψη Marketing

✓Τα εργαλεία Επικοινωνίας Marketing στον ψηφιακό κόσμο

✓Βασική αντίληψη Social Media Marketing

✓Μίγμα επικοινωνίας marketing ( Προώθηση Πωλήσεων, Δημοσιότητα, Δημόσιες Σχέσεις, Προσωπική Πώληση)

✓Δημιουργίαπεριεχομένουμεβάσητηστρατηγική

✓Εξατομικευμένη μελέτη περιπτώσεων

✓Τάσεις-αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες

✓Ψηφιακή παρουσία των εταιριών κ.α.

Εισηγητής του Σεμιναρίου ήταν ο Δρ. Γιάννης Τζαβλόπουλος, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Συμβούλων UPGRADE. Ο Γιάννης Τζαβλόπουλος είναι Γεν. Διευθυντής του NewYorkCollegeστη Θεσσαλονίκη,ενώ έχει διατελέσει Διευθυντής μάρκετινγκ και πωλήσεων σε πολυεθνικές εταιρίες, είναι βραβευμένος από την ακαδημία μάρκετινγκ και από την ΕΕΔΕ, είναι συγγραφέας του bestseller «ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ! ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ!» και έχει εκδώσει και 4 εκπαιδευτικούς οδηγούς. Από το 2015 είναι Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού.

Τα σεμινάρια του Συνδέσμου είναι ανοικτά και για το κοινό εκτός από τα μέλη του. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο 24210-29407,8.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ρένα Καραλαριώτου στις δράσεις των Συλλόγων Φίλων Ατόμων με Αυτισμό, Φλόγα και του Δικτύου Κανείς Μόνος
Επόμενο άρθρο "Το φωτογραφείο του μπαμπά μου" στο Χατζηγιάννειο