Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου στις δράσεις των Συλλόγων Φίλων Ατόμων με Αυτισμό, Φλόγα και του Δικτύου Κανείς Μόνος


«Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια των τοπικών μας Συλλόγων και φορέων για την υποστήριξη και ανακούφιση των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας. Στο χέρι μας είναι να φτιάξουμε την κοινωνία που ονειρευόμαστε, μια κοινωνία ίσων ευκαιριών, χωρίς αποκλεισμούς, μια πολιτεία που δημιουργεί ένα πλέγμα φροντίδας και αλληλεγγύης, ώστε κανείς να μην μένει πίσω», σημειώνει η υποψήφια βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

Με αφορμή την παρουσία της στις δράσεις και τις εκδηλώσεις τόσο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Λάρισας, όσο και του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια, όπως επίσης και στην εκδήλωση του Δικτύου «Κανείς Μόνος» για τη δημιουργία του Ξενώνα Καρκινοπαθών, η Λαρισαία πολιτικός τονίζει:

«Είναι πραγματικά αξιέπαινες οι προσπάθειες και οι δράσεις των Συλλόγων για τη στήριξη των πιο αδύναμων μελών της κοινωνίας μας -όλοι μας αγκαλιάζουμε τις πρωτοβουλίες τους. Μέσα σε τέσσερα χρόνια, έχουν γίνει πολλά για την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, καθώς η κυβέρνηση έθεσε σε πρώτη προτεραιότητα την προστασία των ευάλωτων συμπολιτών μας. Με σταθερότητα, με σχέδιο, με αποτελεσματική εκπροσώπηση και πολλή δουλειά, μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Η αλληλεγγύη και η έγνοια για τον συνάνθρωπο είναι υπόθεσή όλων μας. Θα είμαι πάντα δίπλα σας».

 

Προηγούμενο άρθρο Σεμινάριο του ΣΘΕΒ: Οι πωλήσεις στον 21 αιώνα
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία το διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα Marketing και Επικοινωνία