Ειδήσεις

Στον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου ο Παναγιώτης Νταής


«Η δυναμική του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού, που με τη λειτουργία του αποτελεί στήριγμα των αμπελουργών της περιοχής και της Τοπικής Οικονομίας και ταυτόχρονα δημιουργεί ένα νέο πρότυπο υγιούς  συνεταιριστικού μοντέλου» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Παναγιώτης Νταής, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού. Ο κ. Νταής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τη λειτουργία του Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και για τις προοπτικές που διανοίγονται από τον πρόεδρο Χρήστο Τσιτσιρίγγο, μέλη της διοίκησης και στελέχη του συνεταιρισμού.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συνεταιρισμού ανέπτυξε τα αιτήματα του κλάδου,  με αιχμή  την πάταξη του λαθρεμπορίου λόγω παράνομων εισαγωγών ακόμη και σε παγοκολόνες όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Ο Παν. Νταής εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση στο αίτημα για τον  έλεγχο της αγοράς και  ειδικότερα για τις ΄΄ελληνοποιήσεις΄΄ του εισαγόμενου κρασιού και την αυστηρή τήρηση των νόμων ώστε να υπάρχει ισοτιμία στον ανταγωνισμό.

«Μόνο με στοχευμένες πολιτικές σε εθνικό και τοπικό επίπεδο μπορεί να κρατηθεί όρθια η Γεωργία  και να αντιμετωπισθεί η  πολυεπίπεδη κρίση που προκαλεί ο συνδυασμός της αύξησης των τιμών στην ενέργεια, στα λιπάσματα  και συνολικά στο κόστος παραγωγής» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νταής.

 

Προηγούμενο άρθρο Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου διοικητή της 8ης ΕΜΑΚ στο Δήμαρχο Τεμπών
Επόμενο άρθρο Τίμησαν τους εκτελεσθέντες πατριώτες στο χώρο του μνημείου στους Αγίους Αναργύρους του Δήμου Κιλελέρ