Ειδήσεις

Στη WINE PARIS 2023 η Περιφέρεια Θεσσαλίας


Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Επιμελητηρίου Λάρισας  στη WINE PARIS 2023, στο Παρίσι.  Η έκθεση αποτελεί το πρώτο σημαντικό ετήσιο γεγονός της παγκόσμιας βιομηχανίας κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών και μια σημαντική επιχειρηματική συγκέντρωση στην καρδιά της γαλλικής πρωτεύουσας. Η  φετινή διοργάνωση συγκέντρωσε περισσότερους από 3.387 εκθέτες από περισσότερες από 30 χώρες, παρουσιάζοντας μια ποικιλία κρασιών και οινοπνευματωδών ποτών από όλον τον κόσμο, ενώ την επισκέφθηκαν 36.334 επισκέπτες, από 149 χώρες.

Η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Λάρισας αποτελεί μία ακόμη δυναμική προσπάθεια για την ενίσχυση της εξωστρέφειας και την ανάδειξη τοπικών ποιοτικών προϊόντων και δυναμικών επιχειρήσεων. Στην έκθεση συμμετείχαν οι επιχειρήσεις: ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. με αποστάγματα και ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΙΓΑΣ Ο.Ε. με κρασιά. Οι  δύο επιχειρήσεις είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους σε ένα  καλαίσθητο και λειτουργικό εκθεσιακό περίπτερο και  να πραγματοποιήσουν  επαφές με εμπορικούς επισκέπτες τόσο από την αγορά της Γαλλίας όσο και από διεθνείς αγορές  και  τρίτες χώρες, που ενδιαφέρθηκαν και ενημερώθηκαν για το σύνολο των προϊόντων.

Προηγούμενο άρθρο Ρένα Καραλαριώτου: Πάντα δίπλα σας, έντιμα, καθαρά και αποτελεσματικά
Επόμενο άρθρο Σύσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Λ. Ρογγανάκη με τις Διευθύνσεις Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας