Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου: Πάντα δίπλα σας, έντιμα, καθαρά και αποτελεσματικά


Την κάθοδό της στον εκλογικό στίβο, ως υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στον νομό Λάρισας ανακοίνωσε κι επισήμως η κ. Ρένα Καραλαριώτου.  Με σύνθημα «Πάντα δίπλα σας, έντιμα, καθαρά και αποτελεσματικά», η Λαρισαία πολιτικός απευθύνει προσωπικό μήνυμα στους πολίτες του νομού:

«Αποδέχθηκα με μεγάλη τιμή και αίσθημα ευθύνης την πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, να είμαι υποψήφια Βουλευτής στον νομό Λάρισας.

Στις εκλογές που έρχονται, καλούμαστε να αλλάξουμε τα κακώς κείμενα δεκαετιών και ταυτόχρονα να διαφυλάξουμε τα βήματα προόδου, που όλοι μαζί πετύχαμε τα προηγούμενα χρόνια.

Για να αποκτήσουμε ένα κράτος που λειτουργεί και που προστατεύει τη ζωή, την ασφάλεια και την περιουσία των πολιτών. Ένα κράτος που ενθαρρύνει την ανάπτυξη και ταυτόχρονα στηρίζει αποτελεσματικά όσους έχουν ανάγκη από βοήθεια.

Στις εκλογές που έρχονται, καλούμαστε να συνεχίσουμε –με σταθερό βήμα– αυτήν την πορεία, ώστε να κάνουμε τη χώρα μας και τη ζωή μας καλύτερη, διορθώνοντας λάθη και παθογένειες του χθες.

Σε αυτή την προσπάθεια, θέλω να συμβάλλω με όλες τις δυνάμεις μου. Θέλω να είστε βέβαιοι ότι θα αγωνιστώ με επιμονή και καθημερινή δουλειά, μένοντας πάντα δίπλα σας.

Με αυτή τη δέσμευση, σάς ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να εκπροσωπήσω το νομό Λάρισας και όλους εσάς τους συμπολίτες μου, στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Με γνωρίζετε ήδη καλά.Με τη δική σας στήριξη, ανέλαβα θέσεις ευθύνης στη Νομαρχία, στην Περιφέρεια, στον Δήμο Λάρισας. Με έχετε δει, να αγωνίζομαι καθημερινά, στην πρώτη γραμμή, για τα μικρά και τα μεγάλα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας.

Γνωρίζετε ότι έχω βρεθεί σε κάθε χωριό, σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά. Έχω δει από κοντά τα προβλήματα, τις ελλείψεις, αλλά και τις δυνατότητες. Έχω δουλέψει με αφοσίωση για να βρούμε λύσεις, για να ξεπεράσουμε εμπόδια, για να προωθήσουμε έργα, που χρειάζεται ο τόπος μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, είμαι εδώ, πάντα δίπλα σας, πάντα δίπλα στην καθεμία και στον καθένα από εσάς, κάνοντας ό,τι περνάει από το χέρι μου για να είμαι χρήσιμη στον τόπο μας και αντάξια της εμπιστοσύνης σας.

Το ίδιο δεσμεύομαι να κάνω εκπροσωπώντας σας στη Βουλή.

Σας ζητώ να μου δώσετε την ευκαιρία να αγωνιστώ για μια δυναμική αγροτική οικονομία, διεκδικώντας έργα και λύσεις για το υδατικό πρόβλημα, νέα εργαλεία και ενισχύσεις για τους αγρότες μας. Να αγωνιστώ για να δυναμώσουμε τη μικρομεσαία επιχείρηση, για να δημιουργήσουμε καινούριες και καλύτερες δουλειές, για να ενισχύσουμε τις υποδομές μας, για να στηρίξουμε την οικογένεια, τους ευάλωτους συμπολίτες μας, τις νέες και τους νέους του τόπου μας.

Πίστευα και πιστεύω ότι η πολιτική είναι δύναμη αλλαγής και προόδου. Είναι η δράση που καθορίζει την καθημερινότητά μας, την ποιότητα της ζωής μας, το μέλλον των παιδιών μας. Η πολιτική είναι προσφορά. Γι’ αυτό πρέπει να καθοδηγείται από ισχυρές αρχές και αξίες, από αίσθημα ευθύνης. Να αξιοποιεί νέες ιδέες. Να στηρίζεται στον διάλογο, τη συνεργασία, τη σύνθεση.

Μας αξίζει ένα καλύτερο αύριο.

Ο νομός μας έχει σπουδαίες δυνατότητες και πλεονεκτήματα.

Έχει, πάνω απ’ όλα, ανθρώπους που ξέρουν τι θα πει μόχθος, αξιοπρέπεια, εργατικότητα, πάθος για δημιουργία και προκοπή.

Σας ζητώ, με το χέρι στην καρδιά, να μου δώσετε τη στήριξή σας για να δώσω φωνή στις κοινές μας αγωνίες και δύναμη στις κοινές μας ελπίδες.

 

Ξέρετε ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας , έντιμα, καθαρά και αποτελεσματικά.»

 

Ρένα Καραλαριώτου

Υποψήφια Βουλευτής ΝΔ Νομού Λάρισας

Πολιτικός Μηχανικός

Προηγούμενο άρθρο Βαγενά: Με τα καρτέλ και όχι με τους κτηνοτρόφους, ο Άδωνις Γεωργιάδης
Επόμενο άρθρο Στη WINE PARIS 2023 η Περιφέρεια Θεσσαλίας