Ειδήσεις

Έψαλαν τα κάλαντα του Λαζάρου στα Γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης


Μια ευχάριστη και χαρούμενη επίσκεψη δέχθηκαν τα Γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, καθώς μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ Τάξης του 23ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας μετέβησαν σε αυτά, προκειμένου να ψάλλουν τα κάλαντα του Λαζάρου, καθώς και ύμνους και ποιήματα  των ημερών του Πάσχα, στη Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Αικατερίνη Καραγιώργου και στο προσωπικό της Διεύθυνσης. Τους μαθητές και τις μαθήτριες συνόδευαν ο Διευθυντής της Σχολικής Μονάδας κ. Νικόλαος Κοσμάνος, η Εκπαιδευτικός ΠΕ79-Μουσικής κ. Κωνσταντίνα Κουκολίτσου, η Εκπαιδευτικός ΠΕ70 κ. Ευαγγελία Πάππου και η Εκπαιδευτικός ΠΕ70 κ. Ιφιγένεια Γούπου.

Η κ. Καραγιώργου ευχαρίστησε θερμά την παιδική χορωδία, η οποία με εξαίσιο τρόπο μετέφερε το κλίμα των ημερών και γέμισε πάντες με αισθήματα συγκίνησης, ενώ ευχήθηκε στα ίδια και στις οικογένειές τους καλή Ανάσταση. Ευχαρίστησε, επίσης, ιδιαιτέρως τον κ. Κοσμάνο και τις συνοδούς εκπαιδευτικούς, αναφερόμενη στο παιδαγωγικό τους έργο και στη σημαντική προσφορά τους, επισημαίνονταςότι το συνολικό έργο των εκπαιδευτικών άλλοτε είναι φανερό, υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που ενώ δεν γίνεται ευρύτερα γνωστό, περικλείει εν τούτοις ουσιαστική προσφορά προς τα παιδιά.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες δώρισαν στη Διευθύντρια και στο προσωπικό της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πασχαλινές κατασκευές που φιλοτέχνησαν τα ίδια για τον σκοπό αυτό, ενώ δέχθηκαν το παραδοσιακό κέρασμα και αναμνηστικά δώρα.

 

Η ΔιευθύντριαΠ. Ε. Λάρισας

 

Αικατερίνη Καραγιώργου

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Παναγιώτης Νταής: Χρηματοδοτικά και θεσμικά εργαλεία στήριξης των Συνεταιρισμών
Επόμενο άρθρο Κέλλας στο Δημοτικό Συμβούλιο: Σύσταση επιτροπής για ασφαλή διέλευση των γραμμών από τη Λάρισα