Ειδήσεις

Ο Θανάσης Παιδής για Χρήστο Καλομπάτσιο: Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…


Συγκλονισμένος από την απώλεια του Χρήστου Καλομπάτσιου ο Θανάσης Παιδής σε μήνυμά του αναφέρεται στην κοινή πορεία, όπως και στη στενή σχέση που ανέπτυξαν σε ανθρώπινο, αυτοδιοικητικό και πολιτικό επίπεδο.

Ο Χρήστος Καλομπάτσιος αποτέλεσε μια ξεχωριστή προσωπικότητα στα δημόσια πράγματα της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ ήταν ακάματος «στρατιώτης» της Νέας Δημοκρατίας, δηλώνοντας ηχηρό «παρών» σε όλες τις μάχες.

Αναλυτικά, στο μήνυμά του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Αυτή η Κυριακή ήταν πολύ διαφορετική… Δεκάδες φίλοι και γνωστοί στην άλλη άκρη της γραμμής του τηλεφώνου που ρωτούσαν με έκπληξη, με αγωνία, με λύπη… Ο Χρήστος;.. Δυστυχώς, ο Χρήστος.

Ο καλός, ο σεμνός, ο ανθρώπινος, ο αδελφικός φίλος δεν είναι πια κοντά μας.

Με τον Χρήστο Καλομπάτσιο ξεκινήσαμε μαζί το 2010 στη “Συμμαχία υπέρ των Πολιτών”.

Από την πρώτη στιγμή δέσαμε και συμπορευτήκαμε ως άνθρωποι με κοινές αξίες και όραμα για τον τόπο μας.

Ατελείωτα χιλιόμετρα μαζί σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, μαζί στην Αθήνα, μαζί στη Βέροια, μαζί όπου χρειαζόταν… Όμορφες συζητήσεις, τα τελευταία χρόνια μοιραζόμασταν το ίδιο γραφείο. Άψογη συνεργασία, άριστη επικοινωνία, μα πάνω απ’ όλα τον Χρήστο Καλομπάτσιο διέκρινε η φιλοτιμία, η σεμνότητα, η πραότητα και η καλοσύνη.

Αγαπημένε μου φίλε Χρήστο θα μας λείψεις πάρα πολύ, ενώ αφήνεις δυσαναπλήρωτο κενό στα δημόσια πράγματα της Π.Ε. Λάρισας και της Θεσσαλίας που τόσο αγωνίστηκες από την πρώτη γραμμή.

Αυτές τις ώρες η σκέψη μας είναι κοντά στην Τούλα, τον Αιμιλιανό, τον Ραφαήλ, την Βάσω και τον Βάιο που τους λάτρευες και σε λάτρευαν.

Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, καθώς η παρουσία σου, το ήθος και η ευπρέπειά σου, έχουν ήδη δημιουργήσει μια ξεχωριστή θέση για ‘σένα στην καρδιά, την ψυχή και το μυαλό μας» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

 

Προηγούμενο άρθρο Βιολογικός Καθαρισμός στο Συκούριο με χρηματοδότηση 1,6 εκατ. ευρώ από το ΕΣΠΑ 2014-2020 της Περιφέρειας
Επόμενο άρθρο Διάλεξη του Μιχάλη Τιβέριου στο Διαχρονικό Μουσείο