Ειδήσεις

Μάξιμος: Μακάρι το ήθος του κυρ Γιάννη να αποτελεί παράδειγμα για όσους πολιτεύονται!


Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, πληροφορηθείς την εκδημία του πρώην βουλευτή της παράταξης, Ιωάννη Παπαδημόπουλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποχαιρετούμε έναν πολιτικό που πολιτεύθηκε με ήθος και σεμνότητα, με εντιμότητα και αξιοπρέπεια. Καθ’ όλη την πολιτική του διαδρομή ο Γιάννης Παπαδημόπουλος υπηρέτησε με συνέπεια τις αρχές και τις αξίες της παράταξης, τις οποίες έκανε πράξη με το παράδειγμα της ζωής του.

Εκπροσώπησε επαξίως τον νομό Λαρίσης και πρωτίστως την ιδιαίτερη πατρίδα του, την αγαπημένη του επαρχία Ελασσόνος. Το ενδιαφέρον του για τα προβλήματα των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας ήταν γνήσιο και ειλικρινές.

Μακάρι το ήθος και η διακριτικότητα, η αίσθηση καθήκοντος προς την πατρίδα και προσφοράς στον τόπο, που χαρακτήριζαν τον κυρ Γιάννη, να αποτελούν υπόδειγμα για όσους διακονούμε τον δημόσιο βίο και όσους φιλοδοξούν να ασχοληθούν με τα κοινά.

Στην οικογένειά του, τη σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του, αλλά και τους πολυπληθείς φίλους του, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

Καλό παράδεισο κυρ Γιάννη!».

Προηγούμενο άρθρο Ρένα Καραλαριώτου: Υποκλινόμαστε στις γυναίκες που έσωσαν χιλιάδες ζωές
Επόμενο άρθρο Ο Μητροπολίτης Καρπενησίου, κ. Γεώργιος στη Σχολή γονέων στον Άγιο Αχίλλιο