Ειδήσεις

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού για απόπειρα ανθρωποκτονίας


Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού άνδρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε συνδυασμό με νομοθεσία περί όπλων, που διαπράχθηκε προχθές (26-02-2023) το απόγευμα σε περιοχή της Λάρισας, σε βάρος άλλου αλλοδαπού άνδρα.

Επιπλέον, συνελήφθησαν χθες (27-02-2023), στα όρια του αυτοφώρου, δύο άτομα και συγκεκριμένα, μία αλλοδαπή γυναίκα για ψευδής κατάθεση και ένας ημεδαπός άνδρας για υπόθαλψη εγκληματία, ηθική αυτουργία σε ψευδής κατάθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών (παράνομη απασχόληση).

Ειδικότερα, προχθές (26-02-2023) το απόγευμα σε χώρο εργασίας σε περιοχή της Λάρισας, οι δύο αλλοδαποί άνδρες διαπληκτίστηκαν λεκτικά, αναφορικά με τον τρόπο εργασίας και ακολούθως, ο δράστης κατάφερε χτύπημα με άγνωστο αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα του παθόντα.

Ο αλλοδαπός παθών μεταφέρθηκε αρχικά στην οικία του και στη συνέχεια, σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται.

Επιπροσθέτως, συνελήφθη ο ημεδαπός εργοδότης του παθόντα, καθόσον, όπως προέκυψε, απασχολούσε παράνομα τον αλλοδαπό, ο οποίος στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη παραμονή του στη Χώρα, ενώ επιπλέον, μετά από πρόκληση του ημεδαπού, η αλλοδαπή γυναίκα, σύζυγος του παθόντα, κατέθεσε ψευδή στοιχεία σχετικά με την υπόθεση και συνελήφθη.

 

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

 

Προηγούμενο άρθρο Αποκατάσταση τεχνικών στο δρόμο από Στόμιο προς Ομόλιο από την Περιφέρεια
Επόμενο άρθρο Υποστηρικτική επιστολή προς τον Πρωθυπουργότης Άννας Βαγενά στο ψήφισμα του Δήμου Αγιάς για τον κόμβο Πυργετού