Ειδήσεις

Μάξιμος: Ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον!


 Τη μεγάλη συμμετοχή νέων στην εκδήλωση, που μαρτυρά και τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρούν με το χωριό τους, την Καλλιπεύκη, εξήρε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στον σύντομο χαιρετισμό που κλήθηκε να απευθύνει στην ετήσια χοροεσπερίδα του Μορφωτικού Συλλόγου Απανταχού Καλλιπευκιωτών «Η Πατωμένη».

Ο Θεσσαλός πολιτικός επεσήμανε ότι «η μαζική συμμετοχή δείχνει πόσο αγαπάτε το χωριό σας. Η Καλλιπεύκη είναι ένα από τα όμορφα, γραφικά χωριά του νομού μας και πραγματικά χαίρομαι γιατί διατηρείτε ισχυρούς δεσμούς με το χωριό σας και είστε περήφανοι -και δικαίως- για την καταγωγή σας.

Θέλω να συγχαρώ τον δραστήριο Σύλλογό σας, γιατί με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες του συμβάλλει καθοριστικά στη διατήρηση των ιδιαίτερων εθίμων και ηθών της περιοχής, αλλά είναι και ένας αγωγός, ένας δίαυλος επικοινωνίας όσων πια μένουν εκτός του χωριού να διατηρούν τους δεσμούς τους με τον τόπο καταγωγής τους, με τον τόπο που γεννήθηκαν οι ίδιοι και οι γονείς τους.

Και πάλι καλή χρονιά με υγεία! Τέτοιες συναντήσεις μας δίνουν αισιοδοξία, μας θυμίζουν μέσα από τα τραγούδια, τα παραδοσιακά μας έθιμα και τους χορούς, ότι ο τόπος αυτός έχει βαθιές ρίζες, πέρασε δυσκολίες και στο παρελθόν αλλά στέκεται όρθιος και ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον. Καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο!».

 

Καστρί Κουτρό

Επίσης, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος παραβρέθηκε και στην χοροεσπερίδα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Καστρί Λουτρού. Χαιρετίζοντας την εκδήλωση, μετά από πρόσκληση του προέδρου του Συλλόγου κ. Μάκη Γιαννακόπουλου, ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία δημιουργικότητα και αισιοδοξία σε όλους τους παρευρισκόμενους και σημείωσε ότι «με το νέο προεδρείο όπως και το προηγούμενο έχουμε πολύ καλή συνεργασία. Είμαι γνώστης των προβλημάτων, δρομολογήσαμε πρωτοβουλίες για τη σύνδεση με την Πιερία, με τους Νέους Πόρους, σε συνεργασία με την αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Μαυρίδου. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η συνεργασία θα βγάλει κάτι καλό  ώστε να δρομολογηθεί η επίλυση των προβλημάτων. Και πάλι καλή χρονιά με υγεία!».

Προηγούμενο άρθρο Ρένα Καραλαριώτου στη ΔΑΚΕ: Η αύξηση των μισθών την ερχόμενη τετραετία, το μεγάλο στοίχημα
Επόμενο άρθρο Ενεργειακή αναβάθμιση στο Γυμνάσιο - Λύκειο Βερδικούσιας