Ειδήσεις

Παρέμβαση του Π. Νταή στην εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας


Στην κατασκευή του Open Mall της Λάρισας, ενός από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ της πόλης το οποίο θα ολοκληρωθεί παρά τις όποιες δυσκολίες, αναφέρθηκε στην παρέμβαση του κατά την ετήσια εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής.

Ο κ. Νταής τόνισε ότι το έργο αυτό θα τονώσει σε μεγάλο βαθμό την εμπορική δραστηριότητα της πόλης, ωστόσο στάθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της Λάρισας τη φετινή χρονιά, λόγω των υπέρογκων αυξήσεων στην ενέργεια και τις πρώτες ύλες, οι οποίες απειλούν πια ευθέως τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. «Οι απαγορευτικές τιμές στην ενέργεια, ο πληθωρισμός και η ακρίβεια δεν απειλούν μόνο τις επιχειρήσεις, αλλά και κατά νοικοκυριά που αναγκάζονται λόγων των μεγάλων βαρών να περιορίζουν στα απολύτως απαραίτητα τις καταναλωτικές τους συνήθειες» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Νταής, σημειώνοντας πως η φετινή χρονιά αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη για όλους.

Ο κ. Νταής τόνισε επίσης ότι ο ίδιος και πολιτικά και επαγγελματικά βρίσκεται στο πλευρό των επιχειρήσεων όλα αυτά τα χρόνια, τους εκπροσώπους των οποίων κάλεσε να σταθούν δυνατοί στις δυσκολίες, αφού όπως είπε αποτελούν το οξυγόνο της ελληνικής οικονομίας

Προηγούμενο άρθρο Κέλλας: Γενναία στήριξη σε αχλάδι και αμπέλι
Επόμενο άρθρο Innovent Forum 2023: Η Υβριδική Έκθεση Επιστήμης & Τεχνολογίας Έρχεται στις 10 & 11 Φεβρουαρίου