Ειδήσεις

Ευαγγέλου: Έχουμε λύσεις στα προβλήματα των ορεινών κοινοτήτων


Σε μια φιλική βραδιά την περασμένη Πέμπτη, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης «Αλλάζουμε», Νίκος Ευαγγέλου, συναντήθηκε με στελέχη του συνδυασμού της ευρύτερης περιοχής του Σαρανταπόρου, στην Άζωρο. Στην συνάντηση τέθηκαν τα προβλήματα, τα οποία παραμένουν μετά από τέσσερα χρόνια καταστροφικής θητείας του Νίκου Γάτσα, χωρίς λύσεις. Ο κ. Ευαγγέλου δεσμεύτηκε πως θα γίνει μια καταγραφή των προβλημάτων και ιεράρχησή τους, ώστε από την επόμενη ημέρα να προχωρήσει  η επίλυσή τους.

Επιπρόσθετα, κατά την διάρκεια της συνάντησής τους,τα στελέχη επιβεβαίωσαν την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο του Νίκου Ευαγγέλου και του συνδυασμού του  «Αλλάζουμε». Ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας άκουσε τα προβλήματα των στελεχών των ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών και δεσμεύτηκε πως στο νέο πρόγραμμα του συνδυασμού,υπάρχουν προτάσεις που θα βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων όλων των κοινοτήτων,ενώ κατέθεσε και μερικές δικές τουσκέψεις.

Άλλωστε, όπως τονίστηκε, η θητεία Γάτσα δεν έλυσε κανένα ουσιαστικό πρόβλημα αυτών των περιοχών τα τέσσερα τελευταία χρόνια. Αντίθετα απαξίωσε εντελώς το θεσμό των τοπικών κοινοτήτων. Ο κ. Ευαγγέλου ευχαρίστησε τα στελέχη για την πρόθεση τους να είναι και πάλι συνοδοιπόροι στις επερχόμενες εκλογές, με το συνδυασμό «Αλλάζουμε». Έτσι ο δήμος Ελασσόνας θα μπει, ξανά, στην εποχή των πράξεων και όχι της αδιαφορίας και της απραξίας. Έχουμε την εμπειρία, έχουμε την γνώση και την όρεξη για δουλειά.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων Εμποροϋπαλλήλων Ν. Λάρισας
Επόμενο άρθρο Στη Λάρισα Δωρεάν Εκπαιδευτικό Masterclass