Ειδήσεις

Τα γενέθλια του «γιόρτασε» στο Μύλο ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Νταής


Σε ευχάριστο κλίμα με καλή μουσική και πολλά χαμόγελα, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου Λαρισαίων Παναγιώτης Νταής «γιόρτασε» τα γενέθλια του στον κατάμεστο από κόσμο «Μύλο 1927» ανάμεσα σε φίλους, εκπροσώπους φορέων και στελέχη της αυτοδιοίκησης.
«Τα δυο τελευταία χρόνια οι γιορτές μας ήταν σιωπηλές. Σήμερα επιστρέψαμε για να συναντηθούμε, να υποδεχθούμε την καινούρια χρονιά, να ανταλλάξουμε ευχές και απόψεις» είπε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Π. Νταής και δήλωσε «παρών» στις πολιτικές εξελίξεις. «Πιστεύω στη συλλογικότητα, πιστεύω στις παρέες που γράφουν ιστορία και στις συνέργειες που αλλάζουν τις ζωές μας προς το καλύτερο» είπε χαρακτηριστικά, ενώ μίλησε για την κρίσιμη χρονιά με τις πολλαπλές αναμετρήσεις που θα κρίνουν τις ζωές «τις δικές μας αλλά και των παιδιών μας».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης, Αγιάς Αν. Γκουντάρας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χ. Παπαδόπουλος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων επιχειρηματικών και επαγγελματικών οργανώσεων.

Προηγούμενο άρθρο Παρουσίαση του βιβλίου του Στέλιου Τσιανίκα "Ζωντανή Μνήμη" στο Χατζηγιάννειο
Επόμενο άρθρο Περιοδεία στελεχών του ΚΚΕ στην Κεντρική Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισας