Ειδήσεις

Η Ρένα Καραλαριώτου στη Γιάννουλη: Ας είναι το 2023 χρονιά αναγέννησης και ευημερίας


«Η καινούρια χρονιά φέρνει ελπίδα και νέα οράματα για τις τοπικές κοινωνίες, ιδίως μετά τα τελευταία δύσκολα έτη, που δοκιμαστήκαμε από την πανδημία, αλλά και τις διεθνείς συγκυρίες. Είναι τιμητικό και συνάμα συγκινητικό να βρίσκομαι εδώ, σε μια από τις πιο δυναμικές κοινότητες της Λάρισας, τη Γιάννουλη. Ας είναι το 2023 χρονιά αναγέννησης και ευημερίας για όλες και όλους μας», ευχήθηκε η Γενική Γραμματέας της ΠΕΔ Θεσσαλίας, κ.Ρένα Καραλαριώτου, μετά τη Θεία Λειτουργία και την κοπή πίτας της ενορίας του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου, στη Γιάννουλη.

Η Λαρισαία πολιτικός παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία και υπογράμμισε τον κομβικό ρόλο της Εκκλησίας στις τοπικές κοινωνίες, καθώς και στο καταλυτικό της έργο για την παροχή συνδρομής και βοήθειας προς όλους τους πολίτες, η αξία του οποίου αναδείχθηκε ιδιαίτερα κατά την περίοδο της πανδημίας.

«Η αγάπη, η χαρά, η ελπίδα και οι αξίες μας είναι αυτές που αναδεικνύουν και ενισχύουν την κοινωνική συνοχή, δημιουργούν δεσμούς και αποτελούν την πηγή της ζωής, της έμπνευσης και της δημιουργίας. Μας ενώνουν τα ήθη και τα έθιμά μας, η παράδοση και η πίστη μας στον Θεό, αλλά και στις δυνάμεις του τόπου μας», σημείωσε η κ.Καραλαριώτου.

Να σημειωθεί ότι την τελετή για την κοπή της πίτας πραγματοποίησε ο πρωτοπρεσβύτερος πάτερ Ιωάννης Κατρανίδης, ενώ στους τέσσερις τυχερούς, μέλη του ποιμνίου της Ενορίας του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου, δωρίστηκε από μία Καινή Διαθήκη. Η κ.Καραλαριώτου, αποδεχόμενη την πρόσκληση της τοπικής Ενορίας, βρέθηκε στη Γιάννουλη, παρουσία και του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λάρισα Μπροστά», κ.Αθανάσιου Μαμάκου και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές για την καινούρια χρονιά με τους κατοίκους της περιοχής, όπως επίσης και να συζητήσει για τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινότητα, αλλά και την πολιτική επικαιρότητα.

Προηγούμενο άρθρο Το πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης κορωνοιού την Τρίτη 10/1
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Ρύθμιση για την περικοπή 10% του εφάπαξ συνταξιούχων ΟΣΕ