Ειδήσεις

Γενική Γραμματέας του Δήμου Κιλελέρ η Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη


Συνεδρίασε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλελέρ η Δημοτική Ομάδα του Συνδυασμού «Νέο Κιλελέρ» υπό την προεδρία του Δημάρχου Θανάση Νασιακόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Δήμαρχος ανακοίνωσε στα μέλη της ομάδας, που αποτελείται από τους τους εν ενεργεία Δημοτικούς Συμβούλους, την πρόθεση του να προτείνει για τη νεοσύστατη θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου την Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη.

Η κα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη αφού ευχαρίστησε το Δήμαρχο αποδέχθηκε την ιδιαίτερα τιμητική, όπως τόνισε, πρότασή του.

Στη συνέχεια της συνεδρίασης όλα τα μέλη της Δημοτικής ομάδας, ομόφωνα συμφώνησαν με την πρόταση του Δημάρχου και στις επιμέρους τοποθετήσεις τους εξέφρασαν την πεποίθηση για την επιτυχημένη θητεία της Βάνας Χλιάπη – Γκουνιαρούδη στη νευραλγική θέση της Γενικής Γραμματέως του Δήμου. Κι αυτό  γιατί  διαθέτει, όπως με σαφήνεια δήλωσαν, όλα τα εφόδια (επιστημονικά, πολιτικά, διοικητικά) έτσι ώστε να ανταποκριθεί με επιτυχία στις ανάγκες της νέας θέσης.

Ο Θανάσης Νασιακόπουλος δήλωσε μετά το πέρας της συνεδρίασης της Δημοτικής Ομάδας ότι η Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη είναι ένα στέλεχος το οποίο έχει δοκιμαστεί με επιτυχία σε θέσεις ευθύνης,  ότι διαθέτει την πολιτική εμπειρία και ότι έχει διανύσει την αυτοδιοικητική διαδρομή που «απαιτεί» η θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου. Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι με τη συνεπικουρία των μελών της Δημοτικής Ομάδας αλλά και των υπαλλήλων του Δήμου θα ανταποκριθεί πλήρως και με επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.

Προαπαιτούμενο για την άσκηση του νέου ρόλου  ήταν η παραίτηση από  τη θέση της Δημοτικής Συμβούλου όπως και έγινε. Θέση που προτάθηκε στον πρώτο επιλαχόντα Δημοτικό Σύμβουλο των εκλογών του 2019 από τη ΔΕ Νίκαιας, Σπύρο Ακριβούλη ο οποίος και την αποδέχτηκε.

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Προϋπόθεση της ειρήνης οι ισχυρές ένοπλες δυνάμεις!
Επόμενο άρθρο Κέλλας: Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι κυψέλες πολιτισμού για τη χώρα