Ειδήσεις

Γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ


Οι παιδικές φωνές, τα χαρούμενα πρόσωπα, τα δώρα και τα χαμόγελα ήταν τα συστατικά της όμορφης εκδήλωσης που έγινε σήμερα προς τιμήν των εργαζομένων της ΔΕΥΑΛ και των οικογενειών τους. Η γιορτή είχε μεγαλύτερη συναισθηματική φόρτιση αφού επανήλθε μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας κι έτσι η εορταστική διάθεση κυριάρχησε.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων της Επιχείρησης Αχιλλέας Μητράκος. Στο χαιρετισμό του ο κ. Καλογιάννης εξήρε το έργο της Επιχείρησης τα τελευταία χρόνια, το οποίο έχει ήδη επενδύσει πάνω από 96 εκατ. ευρώ από το 2015 και μετά σε υποδομές της πόλης, ενώ τόνισε ότι καθοριστική συμμετοχή στις επενδύσεις αυτές έχουν οι εργαζόμενοι και η συλλογική ακοπίαστη προσπάθεια τους. Ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα Δ.Σ. της ΔΕΥΑΛ για τη συνεργασία όλων αυτών των χρόνων, καθώς αναφέρθηκε και στο έργο που επιτέλεσαν οι προηγούμενες δημοτικές αρχές και τα διοικητικά συμβούλια της επιχείρησης, το οποίο οδήγησε τη ΔΕΥΑΛ στο να είναι η μεγαλύτερη Επιχείρηση – Ύδρευσης – Αποχέτευσης στην Ελλάδα.

Από τον πλευρά το πρόεδρος του Σωματείου Αχ. Μητράκος ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη συνεργασία και ευχήθηκε την επόμενη χρονιά η Επιχείρηση να είναι μεγαλύτερη και σε προσωπικό, το οποίο τα τελευταία χρόνια είναι ολιγομελές σε σχέση με το τεράστιο αντικείμενο που διεκπεραιώνει.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε το σύνολο των εργαζομένων της Επιχείρησης με τις οικογένειες τους, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και κυρίως τα παιδιά των εργαζομένων στα μικρότερα των οποίων μοιράστηκαν δώρα. Ταυτόχρονα έγινε η κοπή της πίτας των Εργαζομένων.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Μάξιμος: Σύμβολα εθνικής αυτοπεποίθησης οι οσιομάρτυρες της τουρκοκρατίας
Επόμενο άρθρο Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας