Ειδήσεις

Μάξιμος: Οι γιορτές ευκαιρία να θυμηθούμε την παιδική μας αθωότητα


«Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι κατεξοχήν γιορτές χαράς για τα παιδιά. Είναι όμως και ευκαιρία να θυμηθούμε κι οι μεγαλύτεροι τα χρόνια της παιδικής μας αθωότητας. Αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση του νοσοκομείου για την πρωτοβουλία της εκδήλωσης, σε συνεργασία με την 8η ΕΜΑΚ και την Περιφέρεια Θεσσαλίας, που πρόσφερε χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται στην παιδιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού». Τα παραπάνω τόνισε σε δήλωσή του ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στο περιθώριο της εορταστικής εκδήλωσης για τα νοσηλευόμενα παιδιά της παιδιατρικής κλινικής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, όπου παραβρέθηκε μετά από πρόσκληση του Διοικητή κ. Δημήτρη Κατσικονούρη.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο της παιδιατρικής κλινικής μοίρασαν δώρα ο «Άγιος Βασίλης με τα ξωτικά του», που κατέβηκαν από την οροφή του νοσοκομείου.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, που αντάλλαξε ευχές με τη διοίκηση και εργαζόμενους του νοσοκομείου, υπογράμμισε ότι «η υγεία είναι το ύψιστο αγαθό» και ευχήθηκε στους γονείς των νοσηλευόμενων παιδιών «τα παιδιά και όλοι οι ασθενείς να έχουν υγεία και να μην ξαναβρεθούν χρονιάρες μέρες σε νοσοκομείο. Καλή Χρονιά με υγεία σε όλον τον κόσμο».

Προηγούμενο άρθρο Κάλεσμα αντίστασης από το Παράρτημα Λάρισας της ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ
Επόμενο άρθρο Συνεχίζεται η Έκθεση Ζωγραφικής του Δημήτρη Χρήστου στη Λάρισα