Ειδήσεις

Ρένα Καραλαριώτου: Προτεραιότητα η στήριξη του δημοσίου συστήματος Υγείας


«Είμαστε εδώ, για να προσφέρουμε δώρα αγάπης στα παιδιά που νοσηλεύονται και να τους ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση και καλές γιορτές. Οι μικροί μας φίλοι δίνουν τον δικό τους αγώνα και το κουράγιο τους αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας. Ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες, το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι με αυτή τη συμβολική μας κίνηση να προσφέρουμε λίγη χαρά σε αυτές και αυτούς που το έχουν λίγο περισσότερο ανάγκη»  σημείωσε η κ. Ρένα Καραλαριώτου, από το ΓΝΛ.

Μαζί με τον επικεφαλής της «Λάρισα Μπροστά», Αθανάσιο Μαμάκο και τους δημοτικούς συμβούλους Κώστα Αργυρόπουλο, Φώτη Τζατζάκη, Μαίρη Καμηλαράκη και Αχιλλέα Σταυροθεόδωρο, η Λαρισαία πολιτικός συμμετείχε στην πρωτοβουλία της δημοτικής παράταξης, να μοιραστούν δώρα κι ευχές στα παιδιά που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

«Θα ήθελα να σταθώ στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, τόσο από την πλευρά της διοίκησης όσο και από το ιατρικό , νοσηλευτικό και διοικητικό  προσωπικό και στον καθημερινό αγώνα που δίνουν, προκειμένου οι πολίτες να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας. Άλλωστε, η ενίσχυση και ο εκσυγχρονισμός των νοσοκομείων και του δημοσίου συστήματος Υγείας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα της κυβέρνησης. Η συστηματική, συγκροτημένη δουλειά που γίνεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, αντανακλάται στη φροντίδα προς όλους τους ασθενείς, ιδιαίτερα στους μικρούς που αυτές τις ημέρες, τις γιορτινές μέρες, φιλοξενούνται στην Παιδοχειρουργική-Παιδιατρική Κλινική. Είμαστε εδώ, όλοι μαζί, σε μια μικρή προσπάθεια να δούμε τα πρόσωπα τους να χαμογελούν», σημείωσε η κ. Καραλαριώτου .

Η Λαρισαία πολιτικός είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές, αλλά και απόψεις με τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των μονάδων. Το κλιμάκιο υποδέχθηκαν ο διοικητής του Νοσοκομείου, Γρηγόρης Βλαχάκης, ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ., Αθανάσιος Ολύμπιος, η διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν.Λ. , Σοφία Αλευρά, η διευθύντρια Διοικητικού – Οικονομικού, Δήμητρα Σαρακατσάνου, η διευθύνουσα της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Βασιλική Ζήση, ενώ στη συνάντηση έδωσε το «παρών» και η πρόεδρος της ΔΑΚΕ Γ.Ν.Λ, κ. Βίκυ Γούλα.

Στο οικοτροφείο «Ελευθερία»

Ρένα Καραλαριώτου και Αθανάσιος Μαμάκος, μαζί με τα μέλη της «Λάρισα Μπροστά» επισκέφθηκαν εν συνεχεία και το οικοτροφείο «Ελευθερία» στη Νεάπολη για άτομα με αυτισμό, όπου επίσης μοιράστηκαν δώρα και ευχές για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Στη συνάντηση με το διοικητικό και επιστημονικό προσωπικό της δομής, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό νομού Λάρισας, Έρη Καλογεροπούλου, για σειρά ζητημάτων που απασχολούν τους γονείς και τους φροντιστές των ανθρώπων που φιλοξενούνται στο οικοτροφείο.

 

 

Προηγούμενο άρθρο Συνελήφθησαν 7 άτομα σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ Λάρισας για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Η αξιωματική αντιπολίτευση βρίσκεται σε vertigo