Ειδήσεις

Θανάσης Παιδής: Δώρο η παράσταση που γέμισε συναισθήματα τις καρδιές μας


Σε μια από τις πιο συγκινητικές και συνάμα γεμάτες συναισθήματα εκδήλωση παραβρέθηκε ο Θανάσης Παιδής… Η παρέα «Πόση Αγάπη», η οποία αποτελείται από άτομα με αναπηρία και φίλους, ανέβασε την χριστουγεννιάτικη παράσταση «Το Δώρο», με τους συμμετέχοντες να κερδίζουν το ζεστό χειροκρότημα όσων τους απόλαυσαν στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο της Λάρισας.

Αναμφίβολα όμορφες στιγμές, καθώς η εκδήλωση εξέπεμπε ηχηρά μηνύματα υπέρ της διαφορετικότητας και κατά του αποκλεισμού, ενώ η πολιτιστική έκφραση για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε η καλύτερη δίοδος που οδηγεί στην κατανόηση και την αλληλεγγύη.

Ο Θανάσης Παιδής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες στην παράσταση, όπως επίσης με πολλούς συμπολίτες που ήταν θεατές των εξαιρετικών ερμηνειών.

Στον σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ο Θανάσης Παιδής επισήμανε τα εξής:

«Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν την ομορφιά των συναισθημάτων που χαρίζουν οι συμμετέχοντες στην παράσταση “Το Δώρο”.

Αξίζουν ολόθερμο “μπράβο” τα παιδιά που έλαβαν μέρος, οι γονείς που είναι δίπλα τους στηρίζοντας κάθε βήμα, όπως επίσης και οι εθελοντές καθώς χωρίς αυτούς θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη παράσταση.

Εμείς από την πλευρά μας ήμασταν, είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα κοντά στα παιδιά και τις οικογένειές τους, δίνοντας τον κοινό αγώνα ώστε να βρίσκονται λύσεις σε προβλήματα και ζητήματα της καθημερινότητας. Προσπαθούμε να βοηθούμε με κάθε τρόπο στοχεύοντας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών.

Άλλωστε αυτή η παράσταση αποδεικνύει σε όλους πως η διαφορετικότητα δεν είναι εμπόδιο για τη συμμετοχή σε κάθε έκφανση της ζωής, ενώ οι ίσες ευκαιρίες πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο της σκέψης και της δράσης μας» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

 

Προηγούμενο άρθρο Σε γιορτινούς, Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς μπήκε η συνοικία Αβέρωφ
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Απαραίτητος ο εκσυγχρονισμός ΤΟΕΒ για εξοικονόμηση νερού και κόστους