Ειδήσεις

Η Ρένα Καραλαριώτου στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε Χάλκη, Αρμένιο, Χαρά


«Το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα χωριά του δήμου Κιλελέρ και ιδιαίτερα τα παιδικά χαμόγελα που αντίκρισα και γενικότερα η γιορτινή διάθεση και η έντονη αίσθηση χαράς και αισιοδοξίας που βίωσα ήταν μια ξεχωριστή στιγμή. Ιδιαίτερα οι εορταστικές εκδηλώσεις στα χωριά, οι οποίες διεξάγονται σε μία ζεστή, ανθρώπινη ατμόσφαιρα, αξίζει κανείς να τις απολαύσει».

Αυτά τονίζει σε μήνυμα της, η Γενική Γραμματέας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας  κ. Ρένα Καραλαριώτου, με αφορμή το άναμμα των χριστουγεννιάτικων δέντρων στα Δημοτικά Διαμερίσματα Χάλκη, Αρμένιο και Χαρά, όπου και παρέστη.

Η Λαρισαία πολιτικός, συνεχάρη το δήμο Κιλελέρ, τις Τοπικές Κοινότητες και τους πολιτιστικούς συλλόγους των χωριών για τις όμορφες εκδηλώσεις που διοργάνωσαν και οι οποίες έδωσαν μία εορταστική νότα, ιδιαίτερα απαραίτητη στους πολίτες, προκειμένου να ξεφύγουν από τα καθημερινά προβλήματα, δίνοντας έτσι την δυνατότητα, ιδιαίτερα στους μεγάλους να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων, όπως τα μικρά παιδιά.

Σε δήλωση της η κ. Καραλαριώτου αναφέρει: Το φως νικάει πάντα το σκοτάδι και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, που σηματοδοτεί την έναρξη των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που τόσο πολύ περιμένουμε και έχουμε ανάγκη όλοι, μας υπενθυμίζει το νόημα της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης για Ειρήνη, αλληλεγγύη, αγάπη. Ας νιώσουμε όλοι τη μαγεία των ημερών που έρχονται και να κάνουμε πράξη όσα πρεσβεύει η γέννηση του Θεανθρώπου. Το μυαλό μας ιδιαίτερα αυτές τις μέρες βρίσκεται σε συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα,  είναι μόνοι, έχουν ανάγκη την προσφορά μας».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ομιλητής στο Οικονομικό Φόρουμ των κρατών της Ευρωμεσογείου και του Περσικού Κόλπου ο Χρήστος Κέλλας
Επόμενο άρθρο Μάξιμος: Η Ορθοδοξία ενοποιητική δύναμη για τον ελληνισμό!