Απάντηση Παπατόλια στον κ. Αγοραστό


 

 

Σχετικά με  τα όσα ανέφερε ο κ. Αγοραστός κατά την ομιλία του στα Φάρσαλα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Απόστολος Παπατόλιας, σε δήλωσή του επισημαίνει τα εξής:

 «Ο υποψήφιος της ΝΔ, ζήτησε από τα Φάρσαλα, να καταψηφίσουμε στις εκλογές το Μνημόνιο που αυτός, μαζί τον αλήστου μνήμης κ. Αλογοσκούφη, φόρτωσαν στη χώρα και τους εργαζόμενους. Σήμερα, μετανοημένος, καμώνεται τον εξοργισμένο και ζητά δίκαιες αποζημιώσεις για τους βαμβακοπαραγωγούς, ενώ την περίοδο που ήταν Κυβερνητικός βουλευτής, δεν τόλμησε να πάρει ούτε μία πρωτοβουλία για την αλλαγή του κανονισμού του ΕΛΓΑ. Ζήτησε μάλιστα την επέκταση του προγράμματος νιτρορύπανσης, όταν ο ίδιος πριν από λίγα χρόνια συναινούσε ανοιχτά στον περιορισμό του προγράμματος κατά 80%…

Ζήτησε ακόμη άδειες γεωτρήσεων χωρίς κόστος, όταν με τη δική του συγκατάβαση ο ¨δικός του¨ κ. Γκούπας, μόλις πριν από ένα χρόνο, εξέδιδε την απόφαση για την επιβάρυνση των αγροτών. Διεκδικεί τέλος το δρόμο ΛΑΡΙΣΑΣ – ΦΑΡΣΑΛΩΝ, όταν δεν έχει να επιδείξει στο ενεργητικό του ούτε μία πρωτοβουλία για την ωρίμανση και υλοποίηση του έργου.

Τώρα, με περισσή υποκρισία, συμπαραστέκεται δήθεν στους συνταξιούχους του ΟΓΑ, λησμονώντας ότι η Κυβέρνηση του μέντορά του   κ. Αλογοσκούφη, οδηγούσε πριν από λίγα χρόνια στη διάλυση του ασφαλιστικού φορέα των Αγροτών…

Με άλλα λόγια, δεν φτάνει που δεν μπορεί να αρθρώσει ούτε μισή λέξη για θέματα περιφερειακής ανάπτυξης, έχει το θράσος να δηλώνει προεκλογικά στο πλευρό των αδικημένων.

Ευτυχώς, όμως, οι αδικημένοι δεν είναι πλέον τα γνωστά «κορόιδα», όπως έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει τους πολίτες ο πρώην βουλευτής. Και γνώση έχουν και κρίση. Και κυρίως διαθέτουν μνήμη. 

Προηγούμενο άρθρο Πρόσκληση σε Συνέντευξη Τύπου
Επόμενο άρθρο ΣΑΦΗΣ ΜΕΙΩΣΗ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΩΝ ΣΤΟ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ