Ειδήσεις

Λέσχη Αφήγησης στη Λογοτεχνική Γωνία


Η Λέσχη Αφήγησης της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων και η ομάδα αφήγησης “ΑΙΣΩΠΟΣ”, περιμένει τους φίλους των παραμυθιών από 6 – 106 ετών, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου και ώρα 11:00, στη Λογοτεχνική Γωνία (Γαληνού και Φαρμακίδου) να ξετυλίξουν μαζί το κουβάρι των λαϊκών παραμυθιών που ξεκινούν από την Ελλάδα και φτάνουν μέχρι την μακρινή Κίνα.

Ήρωες της θάλασσας και της στεριάς, σουσουράδες, δράκοι και σκληρόκαρδες κυράδες, θα παρελάσουν χαρίζοντας εικόνες μαγικές , παραμυθένιες από ένα κόσμο άχρονο, όπου τα αδύνατα γίνονται δυνατά!

Σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο των παραμυθιών, οι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να αφήσουν το μυαλό τους να ταξιδέψει με καράβια και γαλέρες, να πετάξει από κλαδί σε κλαδί , να καλπάσει με άλογα σε δάση μακρινά και ανεξερεύνητα, να μπει σε σπηλιές έργων τέχνης, καλλιεργώντας έτσι τη φαντασία τους, γιατί όπως είπε και ο Άλμπερτ Αϊνστάιν «Η φαντασία είναι πιο σημαντική από την γνώση».

Οι αφηγήσεις των παραμυθιών γίνονται το τελευταίο Σάββατο κάθε μήνα από τις 11:00 -13:00.

Η ομάδα αφήγησης “ΑΙΣΩΠΟΣ“ αποτελείται από τους Δημοσθένη Χαρούλη , Παναγιώτα Καλοτραπέζη, Βασιλική Ζέρβα, Σπυριδούλα Χαρούλη και Λία Λόκα.

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Βιωματικό εργαστήριο με τίτλο «Ψυχική υγεία και Τέχνη» στη Λογοτεχνική Γωνία
Επόμενο άρθρο «Η Μάγισσα Μπαχλεβίτσα» δίνει δύο τελευταίες παραστάσεις για το κοινό