Ειδήσεις

Μαθήματα γνωριμίας γα το νέο τμήμα χορευτικής εκγύμνασης/χοροθεραπείας


Νέο τμήμα χορευτικής εκγύμνασης/χοροθεραπείας μέσα από τις βασικές αρχές του κλασικού και σύγχρονου χορού, ανοιχτής απεύθυνσης,  εντάσσεται στο ήδη πλούσιο πρόγραμμα μαθημάτων της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου.

Με χορευτική διάθεση και μουσική υπόκρουση αγαπημένων «ξεσηκωτικών» ρυθμών και μελωδιών, ανεβαίνουν οι παλμοί,  ενεργοποιώντας όλους τους μυς και τον μεταβολισμό.

Στόχος είναι η αφύπνιση και  ενδυνάμωση του σώματος, η ανάπτυξη της κινητικής ρευστότητας, η ανακάλυψη  των «κρυμμένων» κινητικών  δυνατοτήτων, η αποσυμπίεση από το άγχος της καθημερινότητας, η  κατάκτηση πνευματικής διαύγειας και ηρεμίας.

Προς την κατεύθυνση της εξισορρόπησης και αποκατάστασης της ενέργειας και των συναισθημάτων, η δομή του μαθήματος περιλαμβάνει   επίσης στοιχεία χοροθεραπείας,  αποθεραπεία, stretching και χαλάρωμα, σχεδιαζόμενη  τοιουτοτρόπως ώστε να ανταποκρίνεται στην κάλυψη των αναγκών και των προτιμήσεων των συμμετεχόντων.

Διδάσκει η Αθηνά Μανώλη, καθηγήτρια σύγχρονου χορού στην Ανώτερη Σχολή Χορού και στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου.

 

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη ώρες 18.30-19.30

 

Μαθήματα γνωριμίας την Τρίτη 22 και 29 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου.

 

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου, Μύλος του Παππά και στο τηλέφωνο 2410256464.

 

Προηγούμενο άρθρο Η Άννα Βαγενά στην απονομή των θεατρικών βραβείων κοινού
Επόμενο άρθρο Το Σάββατο 19 Νοεμβρίου η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Fashion City Outlet με μουσική, εκπλήξεις και απίθανα δώρα!