Ειδήσεις

Η Άννα Βαγενά στην απονομή των θεατρικών βραβείων κοινού


Στις 15/11/2022, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας, κ. Άννα Βαγενά, παρευρέθηκε και συμμετείχε στην απονομή των θεατρικών βραβείων κοινού του περιοδικού ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στο μεγάλο μας συγγραφέα, Ιάκωβο Καμπανέλλη.Η κ. Άννα Βαγενά είχε την τιμή να συμμετέχει, απονέμοντας το βραβείο καλύτερου ανδρικού ρόλου. Στον χαιρετισμό που έκανε, είπε τα εξής:

«Χαίρομαι που είμαι απόψε εδώ μαζί σας σε αυτήν την ωραία γιορτή για το ελληνικό θέατρο. Το Θέατρο κατάφερε να κρατηθεί ζωντανό μέσα στη μεγάλη κρίση της πανδημίας που μας ανάγκασε να κλείσουμε τα θέατρά μας. Σ’αυτήν την περίοδο, αναπτύχθηκε στη θεατρική μας οικογένεια μια σχέση αλληλεγγύης που καλό είναι να την κρατήσουμε και στο μέλλον. Τώρα διανύουμε πάλι μια σκληρή και σκοτεινή περίοδο. Ευτυχώς, εμείς έχουμε αυτό το πολύτιμο καταφύγιο που λέγεται Θέατρο. Ας αγωνιστούμε να το κρατήσουμε ζωντανό και να θυμόμαστε και να τιμάμε πάντα τους συναδέλφους που έφυγαν από κοντά μας, όπως πρόσφατα τον αγαπημένο μου φίλο και συνάδελφο, Κώστα Μπάση.

Είναι ιδιαίτερη τιμή να συμμετέχω σ’αυτήν την εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στον μεγάλο μας συγγραφέα, Ιάκωβο Καμπανέλλη και στο έργο του, «Η Αυλή των Θαυμάτων». Η «Αυλή των Θαυμάτων» ήταν το εναρκτήριο έργο του Θεσσαλικού Θεάτρου, το 1975, του Θεάτρου που έγινε η αφορμή για να δημιουργηθούν τα Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα, τα οποία τόσες θέσεις εργασίας έχουν προσφέρει στον κλάδο μας.

Εύχομαι και πάλι σε όλη τη θεατρική μας οικογένεια καλές παραστάσεις, υγεία και δύναμη».

Στη φωτογραφία: Η Άννα Βαγενά με τους βραβευμένους ηθοποιούς, Ορφέα Αυγουστίδη και Πάνο Βλάχο, και τους παρουσιαστές της εκδήλωσης Νάντια Κοντογεώργη και Αντώνη Λουδάρο.

Προηγούμενο άρθρο Πέφτει άσφαλτος στο νέο δρόμο που κατασκευάζει η Περιφέρεια για τη σύνδεση Ροδιάς – Γόννων
Επόμενο άρθρο Μαθήματα γνωριμίας γα το νέο τμήμα χορευτικής εκγύμνασης/χοροθεραπείας