Ειδήσεις

Χαιρετισμός της Βουλευτού Λάρισας Άννας Βαγενά για την τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του Δικηγόρου Ιωάννη Διαμαντή


Με ευκαιρία την τιμητική εκδήλωση για τον δικηγόρο Λάρισας, τον Γιάννη Διαμαντή, που διοργανώνει στις 11/11/2022 ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Άννα Βαγενά, έστειλε τον ακόλουθο χαιρετισμό:

«Αγαπητές, αγαπητοί, κυρίες και κύριοι,

Σας συγχαίρω για την πρωτοβουλία σας να τιμήσετε τον Γιάννη Διαμαντή, σαν άνθρωπο, αλλά και σαν μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου.

Θα μου επιτρέψετε να πω κι εγώ δύο λόγια γι’ αυτόν.

Ο Γιάννης Διαμαντής υπήρξε ένας αγαπημένος φίλος μου. Ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που μίλησα για τη δημιουργία του Θεσσαλικού Θεάτρου και από τους πρώτους που υπέγραψαν το ιδρυτικό καταστατικό του. Μας στήριξε πάντα, στα πρώτα δύσκολα χρόνια του Θεάτρου μας, δανείζοντάς μας πολλές φορές χρήματα.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια φορά που επρόκειτο να δώσουμε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Τα οικονομικά μας ήταν δύσκολα, δεν είχαμε χρήματα ούτε για τα εισιτήρια του τρένου. Πήγα, λοιπόν, στο γραφείο του Γιάννη κι εκείνος πάντα γενναιόδωρος μας έδωσε 30.000 δραχμές. Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ.

Θα τον θυμάμαι πάντα όμορφο, κομψό, ευγενικό, έναν πραγματικό κύριο μέσα στη ζωή της πόλης μας, της Λάρισας, σαν ένα αναπόσπαστο κομμάτι από τα νιάτα μου και τις αναμνήσεις μου από την πατρίδα μας».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Οι δράσεις της Παγκόσμιας Νεολαίας Θεσσαλών
Επόμενο άρθρο Διακοπή υδροδότησης στη συνοικία της Φιλιππούπολης