Ειδήσεις

Κέλλας από την 110 ΠΜ: Η Ελλάδα δύναμη σταθερότητας χάρη στην Πολεμική Αεροπορία


«Όλη η Ορθόδοξη Οικουμένη γιορτάζει τους Αρχαγγέλους και όλες τις Ασώματες Δυνάμεις, που στέκονται αδιαλείπτως στο πλευρό των πιστών και ενεργούν υλοποιώντας το θέληματου Άγιου Τριαδικού Θεού.

Η ύπαρξη των Αρχιστρατήγων Μιχαήλ και Γαβριήλ εμψυχώνει κάθε Xριστιανό, που επικαλείται το όνομά τους και δίνει δύναμη για την αντιμετώπιση κάθε δοκιμασίας που επιφυλάσσει η ζωή.»

Τα ανωτέρω δήλωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από την 110 Πτέρυγα Μάχης, όπου παρέστη στη γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας και του Προστάτη της Αρχαγγέλου Μιχαήλ, προσθέτοντας:

«Οι πιλότοι μας και όλα τα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας τιμούν με λαμπρότητα τον Προστάτη του Σώματος και μαζί τους γιορτάζουν όλοι οι Έλληνες που εκτιμούν τη συμβολή των “Ελληνικών Φτερών” στην προάσπιση της εθνικής μας ασφάλειας.

Οι αεροπόροι μας επαγρυπνούν σε διαρκή βάση προστατεύοντας την εθνική μας ακεραιότητα και συνεισφέροντας στη διασφάλιση της διεθνούς νομιμότητας σε μία περιφέρεια του πλανήτη, η οποία αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα αποτελεί δύναμη σταθερότητας για τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο οφείλεται πρώτιστα στην αυτοθυσία και την αυταπάρνηση των υπερασπιστών του Αιγαίου και του Έβρου.

Η σκέψη μας είναι πάντα ψηλά, στο πλευρό των ιπτάμενων φρουρών μας.

Είθε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ να τους συνοδεύει πάντα στους αιθέρες και να έχει πάντα υπό τη σκέπη του κι όλους τους στρατιωτικούς μας που εγγυώνται την ασφάλεια της πατρίδας μας στη θάλασσα και την ξηρά.

Χρόνια πολλά Αεροπορία!

Χρόνια πολλά Ελλάδα!».

Προηγούμενο άρθρο Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας για τις εξελίξεις στα Εκπαιδευτήρια Ράπτου
Επόμενο άρθρο Δωρεάν rapid tests σε περιοχές του Δήμου Τεμπών