Ειδήσεις

Η Άννα Βαγενά για την παράσταση της “Αγγέλας Παπάζογλου” στον Αμπελώνα


Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022, δόθηκε με μεγάλη επιτυχία, στον Αμπελώνα, η παράσταση «Αγγέλα Παπάζογλου» με την Άννα Βαγενά.

Η παράσταση οργανώθηκε σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών και την τοπική Κοινότητα Αμπελώνα. Ο κόσμος γέμισε τον χώρο της παράστασης και με την παρουσία του τίμησε ιδιαίτερα την κ. Βαγενά.

Η Άννα Βαγενά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ θερμά την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Αμπελώνα, κ. Μαρία Βαρακλιώτου και όλο το Δ.Σ. του Συλλόγου, καθώς και την Πρόεδρο της Κοινότητας Αμπελώνα, κ. Βούλα Τσακνάκη και το Τοπικό Συμβούλιο, για την αμέριστη βοήθειά τους στην πραγματοποίηση της παράστασης.

Το κοινό του Αμπελώνα, αλλά και του Τυρνάβου, που γέμισε το θέατρο, απέδειξε ότι ο κόσμος διψά για την καλή τέχνη. Ο λόγος της «Αγγέλας» άγγιξε και συγκίνησε όλους τους θεατές.

Για εμένα, όπως έχω ξαναπεί, η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι να προσφέρω αφιλοκερδώς την τέχνη μου στον κόσμο.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα και τον Μητροπολίτη Ελασσόνας, κ. Χαρίτωνα, για την τιμητική του παρουσία στην παράστασή μου.

Ο Σεβασμιώτατος μου ζήτησε, αν μπορώ να παρουσιάσω την «Αγγέλα Παπάζογλου» ξανά στην Ελασσόνα, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης, για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου της πόλης.

Του απάντησα ότι θα προσπαθήσω, γιατί και για εμένα είναι σημαντικό να μεταφέρω τις ιστορικές αλήθειες αυτού του κειμένου στη νέα γενιά.»

Προηγούμενο άρθρο Θρησκευτικές, πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις στο Δήμο Κιλελέρ
Επόμενο άρθρο Εκδηλώσεις μνήμης σε μνημεία της πολιτιστικής κληρονομιάς μας