Ειδήσεις

Στον Σταυρό για τον εορτασμό της Παναγίας της Δεμερλιώτισσας ο Χρήστος Καπετάνος


Στον Σταυρό Φαρσάλων, εκεί όπου σήμερα συρρέουν πλήθη πιστών για τον εορτασμό της Παναγίας της Δεμερλιώτισσας, βρέθηκε ο πρώην πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καπετάνος, συμμετέχοντας στις λατρευτικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Στο περιθώριο των εκδηλώσεων ο κ. Καπετάνος είχε εγκάρδια συνάντηση με τον Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ.κ. Τιμόθεο, ενώ σε δήλωσή του τόνισε πως «ο Αύγουστος είναι ο μήνας της της Παναγίας, της μητέρας του Θεανθρώπου και του καθενός μας ξεχωριστά. Εκείνης που συμβολίζει την ελπίδα και τη δύναμη στα δύσκολα, που αποτελεί πηγή σθένους και στοργής.

Η Παναγία η Δεμερλιώτισσα είναι μία από τις πλέον ιστορικές εκκλησίες όχι μόνον στην περιοχή μας αλλά και σε όλη τη χώρα κι αυτό το αποδεικνύει το πλήθος των πιστών που σπεύδουν να ευλογηθούν από τη χάρη της.

Οι εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα στον Σταυρό, ένα ζωντανό αγροτικό χωριό που όλα αυτά τα χρόνια, είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την Παναγία, όπως και πολλά ακόμη χωριά στον τόπο μας με τους δικούς τους αγίους. Χρόνια πολλά σε όλους!»

Προηγούμενο άρθρο Παραλαβή δωματίων των δικαιούχων στέγασης στις Φοιτητικές Εστίες Λάρισας & Καρδίτσας
Επόμενο άρθρο Μια διαφορετική έκθεση στο παλιό Δημοτικό Σχολείο της Κοινότητας Σπηλιάς