Στη σπηλιά του Καραϊσκάκη ο Ροντούλης


 Την σπηλιά του Γ. Καραϊσκάκη στο Μαυρομμάτι Καρδίτσας επισκέφτηκε ο βουλευτής και υπ. Περιφερειάρχης, κ. Αστέριος Ροντούλης, συνοδευόμενος από τον υπ. Αντιπεριφερειάρχη, κ. Κωνσταντίνο Καρδαρά και τον Πρόεδρο του πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου, κ. Κωνσταντίνο Νάσσιο, προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον Ήρωα εκ μέρους του συνδυασμού των «Ελευθέρων Θεσσαλών».

 Μάλιστα, στην γενέτειρα του Καραϊσκάκη, ο κ. Ροντούλης έκανε λόγο για την τουριστική προβολή του τριγώνου Λίμνη Πλαστήρα – Μαυρομμάτι – Μετέωρα, υπό την προϋπόθεση, βεβαίως, ότι η Νομαρχία Καρδίτσας θα προχωρήσει τάχιστα το έργο της ανάπλασης της σπηλιάς του Καραϊσκάκη, προκειμένου να καταστεί τον χώρο πόλο έλξης τουριστών και σημείο εθνικής αυτογνωσίας και υπερηφάνειας.

Έτσι, ο κ. Ροντούλης προέτρεψε τον Νομάρχη Καρδίτσας κ. Αλεξάκο να κινηθεί γρήγορα, για να μην χαθούν κονδύλια, δηλώνοντας ότι τάσσεται αλληλέγγυος στο πλευρό του, ανεξαρτήτως πολιτικών αντιλήψεων ή κομματικών τοποθετήσεων.

Πάνω απ’ όλα βρίσκεται η Πατρίδα και οι «Ελεύθεροι Θεσσαλοί» είναι αποφασισμένοι να τηρήσουν τον κανόνα αυτόν, χωρίς μικρόψυχες μικροκομματικές αντιπαραθέσεις.

Προηγούμενο άρθρο Κεντρική Ομιλία Παπατόλια στην Αγια
Επόμενο άρθρο Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ