Ειδήσεις

Μήνυμα Δημάρχου Τεμπών Γεωργίου Μανώλη για τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων


Ο Δήμαρχος Τεμπών Γεώργιος Μανώλης με τη σημερινή ανακοίνωσή του δηλώνει τα εξής:  “Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων κλείνει ο μεγάλος κύκλος των μαθητικών σας χρόνων και ανοίγει ένας καινούριος κύκλος.
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλες και όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την επίπονη διαδικασία.
Στα παιδιά που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, εύχομαι να έχετε μία πολύ καλή φοιτητική διαδρομή, ώστε να λάβετε στο ακέραιο όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες για μία καταξιωμένη σταδιοδρομία.
Για όσα παιδιά δε κατάφεραν να έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, να τονίσω ότι πρέπει να οπλιστείτε με θάρρος, δύναμη και αισιοδοξία, γιατί στη ζωή σας θα σας δωθούν πολλές ακόμη ευκαιρίες για να επιτύχετε τους στόχους σας.
Συγχαίρω επίσης τους γονείς και τους καθηγητές των παιδιών που είναι οι στυλοβάτες αυτής της προσπάθειας και υποστηρίζουν τους αγώνες των παιδιών με αγάπη και ανιδιοτέλεια.
Εύχομαι όλοι σας να ακολουθείτε τα όνειρά σας, να τα διεκδικείτε, να μάχεστε γι’αυτά, αλλά και για το κοινό καλό, ώστε να αποτελέσετε τους μελλοντικούς ολοκληρωμένους πολίτες του Δήμου Τεμπών, αλλά και της πατρίδας μας”.
Καλή σπουδές, καλή φοιτητική ζωή και καλή τύχη σε όλες και όλους!
Προηγούμενο άρθρο Κέλλας σε Αμυρά - Αραβώση: Προστατέψτε το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία στον Πλαταμώνα και την ευρύτερη περιοχή
Επόμενο άρθρο Τρία νέα Υποθαλάσσια Μουσεία στον Δυτικό Παγασητικό αποδόθηκαν στην κοινωνία