Ειδήσεις

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου του ΚΕΘΕΑ Έξοδος με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Λάρισας


Πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Θεραπευτικής Κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στο ΚΕΘΕΑ Έξοδος και το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Λάρισας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα που τίμησε την έννοια του ευ αγωνίζεσθαι, η ομάδα των Φοιτητών  της Σχολής Επιστημών Αθλητισμού  και Φυσικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Λάρισας αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 8 – 4.

Η σύνθεση των δύο ομάδων είχε ως εξής:

Μητροπολιτικό Κολλέγιο Λάρισας: Βασιλική Γκαμζέλα, Κωνσταντίνα Δημουλά, Βασίλης Κανάκης, Σωτήρης Κανελλόπουλος, Βασίλης Μπλάντας& Αντώνης Παπαστόγιας.

ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ: Παναγιώτης Α., Νίκος Γ., Λάμπρος Δ., Νέστορας Κ., Άγγελος Μ., Μιχάλης Σ., Αποστόλης Σ., Κωνσταντίνος Σ. &Χρήστος Τ.

Διαιτησία: Γιώργος Κυρίτσης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Στο τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στις δύο ομάδες από την Δρ. Έλενα Μπάρδα, Ακαδημαϊκή Διευθύντρια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Λάρισας και τον κ. Σωτήρη Μπουντή, Υπεύθυνο του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Στον αγώνα παραβρέθηκαν από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Λάρισας η κα Εύη Πλατιά, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη Προγράμματος Ψυχολογίας, ο Δρ. Γιώργος Κανέλλας, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Παιδαγωγικών Τμημάτων και ο Δρ.ΔημήτρηςΤσαόπουλος, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προπονητικής & Φυσικής Αγωγής, καθώς και μέλη και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

 

Προηγούμενο άρθρο Η ΠΔΕ Θεσσαλίας καλωσορίζει τους Ουκρανούς μαθητές στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αγιάς
Επόμενο άρθρο Στη Λάρισα επένδυση 5,7 εκατ. ευρώ του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης