Πρεμιέρα της παράστασης « Το νυφικό κρεβάτι»


 Την επόμενη Τρίτη  2  Νοεμβρίου, στις  9.15 το βράδυ, κάνει πρεμιέρα  η παράσταση με την γνωστή και πολύκροτη  κωμωδία του Ολανδού  Γιάν Ντε Χάρτογκ:

                            «ΤΟ  ΝΥΦΙΚΟ  ΚΡΕΒΑΤΙ»

σε σκηνοθεσία και επιμέλεια μουσικής, της Λαρισαίας ηθοποιού Χριστίνας  Νέλια.

Η παράσταση θα παίζεται για κάθε Τρίτη και Τετάρτη βράδυ και ώρα 9.15.

«Το Νυφικό Κρεβάτι», είναι η δεύτερη  από τις- έξι – Θεατρικές παραστάσεις που θα ανεβάσει το «Θέατρο Τεχνών», την τρέχουσα Χειμερινή Θεατρική περίοδο 2010-2011, μετά τον «Θεομπαίχτη» που παίζεται με επιτυχία εδώ και δύο εβδομάδες.

Τους δύο καταπληκτικούς ρόλους του ζευγαριού, ερμηνεύουν η Χριστίνα Νέλια και ο Δημήτρης Φωτίου, σε επιμέλεια σκηνικών και κοστουμιών της Βάνας Καταραχιά και φωτισμούς του Στέφανου Πάλλα.

…Ένα έργο – σύνθεση- από στιγμιότυπα της συζυγικής ζωής, δοσμένο σε έναν  ανάλαφρο, δροσερό τόνο, βγάζοντας αβίαστα το γέλιο, ακόμη και σε στιγμές που είναι δραματικές. Μια απεικόνιση του έγγαμου βίου, ενός μεσοαστικού ζευγαριού…Μια απεικόνιση, όμως, δοσμένη με πολύ-πολύ αγάπη.  Και αυτό ίσως να ήταν η αιτία μέχρι τώρα, ώστε, όπου και αν παίχτηκε, να το φέρει  τόσο κοντά, σε τόσο πολύ κόσμο…

«…Μάϊκ: Μα το ξαναέβαλες αυτό το πράμα στο κρεβάτι! Μα γιατί τέλος πάντων , μπορώ να μάθω;

       Αγνή: Μα στο΄πα, δεν σου τ΄όπα! Θέλω να τους αφήσω κάτι…να ένα φιλικό δωράκι…ένα μήνυμα.

       Μάϊκ: Σαν τι μήνυμα; 

       Αγνή: Θέλω να τους δώσω να καταλάβουν, πόσο ευτυχισμένοι ήμασταν. Κι ότι αυτό το κρεβάτι, είναι πολύ καλό κρεβάτι, με ιστορία, με…παράδοση. Κι ότι ο γάμος  είναι κάτι, ευλογημένο…!»

      

  

Προηγούμενο άρθρο Ομιλία του υποψήφιου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Απόστολου Παπατόλια
Επόμενο άρθρο Με επιτυχία η εσπερίδα του συλλόγου των Χημικών Μηχανικών