Ειδήσεις

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά έργα σε περιοχές των Τεμπών


Σε εξέλιξη βρίσκονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας αντιπλημμυρικά έργα σε περιοχές του Δήμου Τεμπών. Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός του ρέματος Αιγάνης σε μήκος 800 μ.  ενώ το προηγούμενο διάστημα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στα ρέματα:

-Γόννων, εντός της κοινότητας, με καθαρισμό σε  συνολικό μήκος 2 χλμ, και  κατασκευή Ιρλανδικής διάβασης εντός της κοίτης.

-Κατούρας,  κοντά στον Πυργετό, με καθαρισμό σε μήκος 1,5 χλμ., κατασκευή τεχνικού, καθαρισμό της  κοίτης απορροής σε μήκος 360 μ. και καθαρισμό στραγγιστικής τάφρου μήκους 300 μ.

– Ρέμα  σιδηροδρομικής γραμμής ΟΣΕ  στη Ραψάνη,    με καθαρισμό σε μήκος 500 μ. και

– Ρέμα Γρηάς,  (καταλήγει στη θέση “Τσατάλι”) αριστερά και δεξιά της κοινότητας Πυργετού με  καθαρισμό σε μήκος 1,2 χλμ.

 

«Η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει σε εξέλιξη ένα πρόγραμμα αντιπλημμυρικών έργων άνω των 20 εκατ. ευρώ σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός. «Στο πλαίσιο του προγράμματος συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά έργα στις περιοχές Γόννων, Πυργετού, Καλλιπεύκης, Μακρυχωρίου και Συκουρίου. Είναι έργα ουσίας που λειτουργούν και αποδίδουν σε κρίσιμες περιστάσεις» προσθέτει ο Περιφερειάρχης.

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές πρώτης αρωγής στους πληγέντες από τον σεισμό της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Νέα Οδός – Κεντρική Οδός: Διάκριση για 2η συνεχόμενη χρονιά στα Green Awards