Ειδήσεις

Νέα Οδός – Κεντρική Οδός: Διάκριση στα Mobile Excellence Awards 2022 για το My Odos App


Μια νέα σημαντική διάκριση απέσπασαν η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός, στo πλαίσιο των Mobile Excellence Awards 2022, του σημαντικότερου θεσμού επιβράβευσης της καινοτομίας και των υπηρεσιών στον χώρο του Mobile, που διοργανώθηκε από την BOUSSIAS, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στο Sofitel Athens Airport.

Ειδικότερα, οι Νέα Οδός – Κεντρική Οδός από κοινού με το συνεργάτη τους, την εταιρία  ATCOM, διακρίθηκαν με Bronze Award, στην κατηγορία  «Improve Customer Service and Retention», για την εφαρμογή MyOdos, μέσω της οποίας κάθε οδηγός μπορεί να απολαύσει πλήθος χρηστικών υπηρεσιώνέχοντας στο κινητό του, τον καλύτερο συνοδηγό!

Το My Odos αποτελεί την 1η all-in-one εφαρμογή αυτοκινητοδρόμων για smartphone στην Ελλάδα, μέσω της οποίας κάθε πληροφορία που αφορά τη διαδρομή ή το ταξίδι, είναι διαθέσιμη εύκολα και γρήγορα, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

Με ένα απλό «κατέβασμα» της εφαρμογής που διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ,τόσο για androidόσο και για iOSσυσκευές, κάθε οδηγός έχει στη διάθεσή του:

-Μηχανισμό Υπολογισμού Βέλτιστης Διαδρομής και κόστους διοδίων για το σύνολο των αυτοκινητοδρόμων της χώρας

-Αναλυτικούς χάρτες με ενδιάμεσα σημεία ενδιαφέροντος για τους αυτοκινητοδρόμους που διαχειρίζονται η Νέα Οδός και η Κεντρική Οδός

-Δυνατότητα απευθείας σύνδεσης με την υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών και τον Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης τωνΝέα ΟδόςΚεντρική Οδός.

Επιπρόσθετα, οι συνδρομητές Fast Pass, μπορούν μέσω του κινητού τους να ανανεώσουν το λογαριασμό τουςκαι να έχουν πλήρη έλεγχο του λογαριασμού τους, ενώ  όσοι οδηγοί ενδιαφέρονται μπορούν απλά και άμεσα να γίνουν συνδρομητές.

Η παραπάνω διάκριση αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη, ότι για τη Νέα Οδό και την Κεντρική Οδό, η ασφάλεια και η εξυπηρέτηση κάθε οδηγού αποτελεί πρώτη και απόλυτηπροτεραιότητα, γιατί στόχος μας είναι να είμαστε ο καλύτερος δυνατός συνοδηγός.

 

Προηγούμενο άρθρο Αντιπλημμυρικό έργο στο Μελισσοχώρι παρέδωσε η Περιφέρεια
Επόμενο άρθρο Ακόμα ένας χρόνος επιτυχίας για την ΕΔΑ ΘΕΣΣ με σύμμαχο την τοπική αυτοδιοίκηση