Ειδήσεις

Δήλωση Χρήστου Κέλλα για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ


«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους υποψηφίους για τον έντιμο αγώνα τους. Εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και επιτυχίες στον νέο Πρόεδρο Ηλία Σουφλιά και στα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Λάρισας καθώς και τους Προέδρους και τα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του Νομού μας αλλά και τους εκλεγέντες συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν τις Λαρισαίες και τους Λαρισαίους στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.»σ

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ, προσθέτοντας:

«Η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών δεν αναδεικνύει νικητές και ηττημένους αλλά ενωμένους πατριώτες που μοιράζονται τις ίδιες αξίες και έχουν ως κοινό όραμα τη Λάρισα της ανάπτυξης και την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης.

Για αυτή την πατρίδα θα εργαστούμε όλες και όλοι μαζί, χωρίς διαιρετικές τιμές, τιμώντας τις ιδρυτικές αρχές του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή και το έργο του Κυριάκου Μητσοτάκη για μια πιο φωτεινή και ασφαλή χώρα με περισσότερες επιλογές και προοπτικές για όλους.

Προχωράμε όλες και όλοι μαζί, δυνατά, όπως πάντα!».

 

 

Προηγούμενο άρθρο Το Κέντρο Επιστημών Παρατήρησης της Γης & Δορυφορικής Τηλεπισκόπησης στο Δήμο Τεμπών
Επόμενο άρθρο Συλλυπητήριο μήνυμα Ρένας Καραλαριώτου για το θάνατο της Φώφης Γεννηματά