Ειδήσεις

Μήνυμα δημάρχου Τεμπών κ. Μανώλη για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου


Στο μήνυμά του για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης επισημαίνει: «Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες. Η 25η Μαρτίου είναι η πιο σημαντική ημερομηνία στην ιστορία της Νεότερης Ελλάδας, μεγάλη και διπλή εορτή για την πατρίδα μας, για τον Ελληνισμό, για την Ορθοδοξία που τιμούμε με σεβασμό, εκπέμπει μηνύματα πίστης, ελπίδας και εθνικής αυτοπεποίθησης.

Είναι μέρα αγαλλίασης και τιμής για τον Ελληνισμό και τη Χριστιανοσύνη και ταυτόχρονα ημέρα εθνικής μνήμης και υπερηφάνειας. Το μήνυμα του 1821 για ενότητα, ομοψυχία και αλληλεγγύη είναι πάντα επίκαιρο και ισχυρό, και ακόμα περισσότερο σε δύσκολες περιόδους.

Φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Τιμούμε τους ήρωες, παραδειγματιζόμαστε από τον αγώνα τους και προσβλέπουμε με αισιοδοξία σε ένα καλύτερο και δημιουργικό μέλλον για το Δήμο και τους δημότες.

Οι μέρες που διανύουμε είναι κρίσιμες. Εν μέσω μιας πανδημίας που απειλεί όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρο τον πλανήτη, καλούμαστε όπως οι ήρωες του 1821, να προτάξουμε το ΕΜΕΙΣ για να πετύχουμε μια νέα Απελευθέρωση από έναν εχθρό αόρατο και επικίνδυνο. Η ελευθερία και η υγεία είναι τα υπέρτατα αγαθά της ζωής μας και για αυτά πρέπει να αγωνιζόμαστε με αυτοθυσία και αυταπάρνηση.

Σας καλώ να υψώσετε στις οικίες σας την ελληνική σημαία ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής στους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Ας κρατήσουμε ψηλά την χώρα μας με Ενότητα. Ας ακολουθήσουμε τα διαχρονικά μηνύματα της 25ης Μαρτίου 1821, με πίστη στο Θεό και την Πατρίδα.

Το «Ελευθερία ή Θάνατος» θα ηχεί πάντα στη συνείδηση μας ως σάλπισμα εθνικής αφύπνισης και προσφοράς.

Ζήτω η Ελλάδα!

 

Προηγούμενο άρθρο Τηλεδιάσκεψη του Υπουργού Οικονομικών με εκπροσώπους φορέων της Θεσσαλίας
Επόμενο άρθρο Κέλλας: Ισχυρότερη οδική συνείδηση με το εθνικό σχέδιο οδικής ασφάλειας