Ειδήσεις

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ο Χρήστος Κέλλας


Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (ΠΓΝΛ) επισκέφτηκε ο γιατρός και αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, που αντάλλαξε χριστουγεννιάτικες ευχές με το προσωπικό και τη διοίκηση και αναφέρθηκαν σε γενικότερα θέματα υγείας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, πουπροσφέρει εθελοντικά υπηρεσία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας (ΓΝΛ), συζήτησε για θέματα της πανδημίας καθώς και για τη μέγιστη δυνατή υγειονομική προστασία των Λαρισαίων και την ανάπτυξη της συνεργασίας των δύο νοσοκομείων της πόλης.

Ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, αφού ενημερώθηκε από τον διοικητή Δημήτρη Κατσικονούρη και τον υποδιοικητή Γιώργο Αποστολίνα,για την επάρκεια του ΠΓΝΛ σε προσωπικό και ιατρικό υλικό, συνομίλησε και με τη διευθύνουσα Κωνσταντίνα Ζησοπούλου και τις τομεάρχες της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Καλλιόπη Θανασέλου και Ζωή Γκουβατζή.

Εξερχόμενος από το ΠΓΝΛ, ο κ. Κέλλας δήλωσε:

«Είχα τη χαρά σήμερα να συναντηθώ ξανά και να μιλήσω με υγειονομικούς του ΠΓΝΛ, οι οποίοι, όπως και οι συνάδελφοί μας στο ΓΝΛ και σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, υπερβάλλουν εαυτούς αντιμετωπίζοντας την πανδημία και κρατώντας την Ελλάδα όρθια.

Και τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας ανταποκρίνονται με αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα, τόσο στις κατεπείγουσες ανάγκες της πανδημίας, όσο και στις παρεπόμενες έκτακτες ανάγκες που έχουν προκύψει. Η κυβέρνηση είναι στο πλευρό των υγειονομικών, με στόχο τη διασφάλιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες και την αναβάθμιση του Συστήματος Υγείας, τόσο στον Νομό Λάρισας, όσο και στο σύνολο της επικράτειας.

Χάρη στον πολύμηνο και ακατάβλητο αγώνα των γιατρών, των νοσηλευτών και του παραϊατρικού προσωπικού σε όλο τον κόσμοκαι τις εργώδεις προσπάθειες των επιστημόνων που δημιούργησαν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού, είμαστε σε θέση να αισιοδοξούμε ότι,εντός του 2021, θα αρχίσει η σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα.

Έως τότε, όμως, οφείλουμε να τηρούμε απαρέγκλιτα τα μέτρα προστασίας.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!Και του χρόνου να γιορτάσουμε όλοι μαζί!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!»

Προηγούμενο άρθρο Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής της εισόδου της Αγιάς
Επόμενο άρθρο Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης της οδικής ασφάλειας στην εθνική οδό Λάρισας-Φαρσάλων