Ειδήσεις

Εγκατάσταση 2ου αεροποιητή στην δεξαμενή οξυγόνου του Γ.Ν. Λάρισας


Το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας υποδέχεται και περιθάλπει ασθενείς που νοσούν από COVID – 19. Στην δραματική αυτή συγκυρία της πανδημίας και της αύξησης των κρουσμάτων στον Νομό μας και στην πόλη μας, μέσα από μία σειρά αποφάσεων και ενεργειών, στα πλαίσια της διαχείρισης του οξύτατου αυτού προβλήματος, καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αποτελεσματική οργάνωση του, σε επίπεδο κλινικών, έμψυχου δυναμικού καθώς και εξοπλισμού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εγκατάσταση ενός 2ου αεροποιητή, στην υπάρχουσα δεξαμενή οξυγόνου, καθώς η εγκατάσταση λειτουργούσε κοντά στα όρια της.

Σύμφωνα με όσα στοιχεία παρουσιάστηκαν, η ημερήσια κατανάλωση οξυγόνου είναι πενταπλάσια, με πλήρωση της δεξαμενής σε καθημερινή βάση.

Η εγκατάσταση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τρίτη 08.12.2020, ώστε σε ενδεχόμενη νέα αύξηση της κατανάλωσης ή επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών να μην διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και τεθεί σε κίνδυνο η υγεία των ασθενών.

Προηγούμενο άρθρο ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Ενημέρωση του Θ. Καράογλου από τον Λ. Μπακούρα για την ανάπτυξη του δικτύου διανομής στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης
Επόμενο άρθρο Συνάντηση Βορίδη-Κέλλα με χοιροτρόφους