Ειδήσεις

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης δρόμων από πλημμύρες στον οικισμό του Καλού Νερού


Την ολοκλήρωση των εργασιών της αποκατάστασης δρόμων μετά από πλημμύρες στον οικισμό του Καλού Νερού της τοπικής κοινότητας Μύρων του Δήμου Κιλελέρ είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει με επιτόπου επίσκεψη του κλιμάκιο του Δήμου.

Ο ανάδοχος του έργου εφάρμοσε τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις της  μελέτης που εκπόνησε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, όπως αυτές περιγράφονται στα συνημμένα τεύχη, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες σχετικές με την κατασκευή του έργου δόθηκαν κατά την επίβλεψη.

Οι εργασίες που  πραγματοποιήθηκαν περιλάμβαναν τσιμεντόστρωση δρόμων εντός του οικισμού μήκος 650 μέτρων με παράλληλη αντικατάσταση του αγωγού ύδρευσης που έγινε από συνεργείο της ΔΕΥΑ Κιλελέρ.

Η απαιτούμενη δαπάνη εργασιών ανήλθε στο ποσό των 158.870, 97 € και η δαπάνη για ΦΠΑ σε 38.129,03 €, ήτοι η συνολικά απαιτούμενη πίστωση ανήλθε στο ποσό των  197.000 €.

Το κλιμάκιο του Δήμου αποτελούσαν ο πρόεδρος του ΔΣ Σπύρος Καλέτσιος, οι αντιδήμαρχοι Αχιλλέας Χατζούλης, Βάνα Χλιάπη – Γκουνιαρούδη και Αλέκος Χονδρονάσιος, η δημοτική σύμβουλος Ελένη Ζωιοπούλου και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μύρων Μαρία Ρούλια.

Προηγούμενο άρθρο Βορίδης σε Κέλλα: Αποζημιώνονται τα όψιμα καρπούζια
Επόμενο άρθρο 112 νέα θετικά κρούσματα covid στη Λάρισα