Ειδήσεις

Σχετικά με την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Μνημείο του Αγρότη στο Κιλελέρ


Η βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Λάρισας Άννα Βαγενά παρευρέθηκε σήμερα στην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον εμβληματικό χώρο του Μνημείου του Αγρότη στο Κιλελέρ και εξέφρασε ικανοποίηση για τη συνολικήπαρουσία του προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., καθώς και το περιεχόμενο των δηλώσεών του.

Ο Αλέξης Τσίπρας, αφού με σεμνότητα και σεβασμό κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των ηρωικών αγώνων των αγροτών του Κιλελέρ, μίλησε για τους σημερινούς αγρότες, για την αξία και την προσφορά τους στην οικονομία της χώρας, για τα δικαιώματά τους και για τους αγώνες που έχουν και πάλι μπροστά τους.

Η Άννα Βαγενά εξέφρασε, επιπλέον, ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση για την εκτενή αναφορά του προέδρου του ΣΥ.ΡΙΖΑ. στο Εθνικό Μουσείο Αγροτικού Κινήματος Κιλελέρ, για τη δημιουργία του οποίου, ως γνωστόν, η ίδια έχει καταβάλει τεράστιες προσπάθειες. Ο Αλέξης Τσίπραςενδιαφέρθηκε να μάθει σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία για την ανέγερσή του, ενώ ο δήμαρχος Κιλελέρ, κ. Νασιακόπουλος, τον διαβεβαίωσε ότι η επικαιροποίηση της μελέτης πρόκειται σύντομα να ολοκληρωθεί.

Η Άννα Βαγενά τότε απευθύνθηκε στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας:«Ελπίζω σε τρία χρόνια να έχει ολοκληρωθεί η ανέγερση του μουσείου και να είστε εσείς ο πρωθυπουργός που θα το εγκαινιάσει». Ο δε δήμαρχος Κιλελέρ σχολίασε πως «έχει ο καιρός γυρίσματα».

Προηγούμενο άρθρο Ξεκινά η μελέτη βελτίωσης του οδικού τμήματος από τη Γεωργική σχολή έως την Τερψιθέα
Επόμενο άρθρο Εξιχνίαση απάτης -Σχηματισμός δικογραφίας